Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Pobúrení diváci Búrlivého vína nešetria kritikou: Markíza, takéto zlé to ešte nebolo!

Postava Mariána Mitaša vniesla do Búrlivého vína príliš negatívnych udalostí. Zobraziť galériu (6)
Postava Mariána Mitaša vniesla do Búrlivého vína príliš negatívnych udalostí.

BRATISLAVA - Skončite s tým! Takýto odkaz nechávajú v posledných dňoch mnohí fanúšikovia Búrlivého vína jeho tvorcom. Priaznivci markizáckeho počinu sú totiž znechutení tým, kam sa dej dostal. Verní diváci sa sťažujú na mnohé absurdnosti a najmä na negatívne pôsobenie postavy Michala Oláha s psychickou poruchou. Niektorí už dokonca scenáristov obviňujú, že dávajú návody na týranie žien a detí. A tak by sa radšej zmierili s tým, keby sa seriál nadobro vytratil z obrazoviek.

Je to stále horšie! Búrlivé víno si na svojom začiatku získalo priaznivcov zakázaným príbehom lásky Niny Dolinskej (Nela Pocisková) a Martina Roznera (Juraj Loj). Postupom času sa však romantika začala z deja vytrácať a tvorcovia posilnili nenávisť a intrigy. 

Mnohým divákom sa toto smerovanie vôbec nepáči. Viacerí by sa chceli pri televízore uvoľniť od stresu a spríjemniť si atmosféru, čo im však najnovšie diely vôbec nedovoľujú. „Toto že má byť romantický seriál? Stačí si pozrieť upútavky a je mi z toho na vracanie. Psychopat takmer usmrtí dieťa – to komu napadlo?” objavilo sa na fanúšikovskej stránke seriálu. 

Psychopatom bol v tomto prípade myslený Michal Oláh v podaní Mariána Mitaša. Ten  v jednej z uplynulých častí vstrekol v nemocnici niečo do infúzie malej Stely Kramerovej, čím zhoršil jej zdravotný stav. Dievčatko museli oživovať pomocou defibrilátora. Na toto počínanie bývalého lekára a tiež ďalšie dejové línie sa sťažovali viacerí ľudia, ktorí majú takýto desivých udalostí už naozaj dosť. „Veď toto je návod na týranie žien a detí,” ohradila sa jedna z diváčok. „Seriál o psychickom týraní žien mužmi: Kramer – Lýdia, Oláh – Rita... Super oddychový seriál so žalúdočnou nervozitou,” dodala ďalšia.

Viacerí fanúšikovia sú presvedčení, že pri terajšom vývine deja by bolo lepšie radšej s nakrúcaním už nadobro prestať. „Už by ste fakt mohli skončiť, seriál zachádza do absurdnosti. Ide tam len o ubližovanie, nenávisť a intrigy,” odporúčajú tvorcom. 

Topky.sk preto zisťovali, ako vyzerá budúcnosť vinárskeho počinu. Jeho najväčší konkurent Panelák bol v tejto sezóne odsunutý na neskorší čas a po lete sa už na obrazovkách neobjaví. Ako sme sa však dozvedeli, podobný osud markizácku vlajkovú loď nečaká. Búrlivé víno pokračuje a diváci sa na tento najsledovanejší denný seriál môžu tešiť aj na jeseň,” prezradila nám hovorkyňa televízie Tatiana Tóthová. Či v Záhorskej Bystrici plánujú urobiť zmeny na základe diváckych ohlasov, sme sa už ale nedozvedeli.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu