Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Och, aká zmena: Vymachlená Čobejová sa na seba ani nepodobá!

Michaela Čobejová zvyčajne veľa mejkapu nepoužíva, na mólo prišla vymaľovaná ako obrázok. Zobraziť galériu (9)
Michaela Čobejová zvyčajne veľa mejkapu nepoužíva, na mólo prišla vymaľovaná ako obrázok.

BRATISLAVA – Úplne iná! Herečka Michaela Čobejová (44) sa pred pár dňami zhostila netradičnej úlohy. V luxusnom bratislavskom módnom dome sa zahrala na modelku. No v žltých šatách s výrazným mejkapom by ju na móle na prvý pohľad zrejme spoznal iba málokto. U blondínky sme v poslednom období totiž zvyknutí, že sa takmer vôbec nelíči a takto „vymachlenú“ sme ju teda už dávno nevideli.

Bola za cicu! Herečka Michaela Čobejová, ktorá najnovšie hviezdi v jojkárskom sitcome Kolabs, patrí k ženám, ktoré si na mejkap príliš nepotrpia. Ani na televíznej obrazovke sa neobjavuje s výrazným líčením. V spomínanom seriáli stvárňuje neupravenú domácu puťku.

V súkromí Michaela zvyčajne preferuje takzvané „nahé“ líčenie s minimom farbičiek. Pred pár dňami sa však zahrala na modelku a na predvádzacom móle sa ukázala v žltých šatách svetoznámej značky. Blondínka mala pritom taký výrazný mejkap, že ju poniektorí hostia ani nespoznávali. Veď bola úplne iná, než ako sme na ňu boli doposiaľ zvyknutí. Ako sa vám herečka páči s takýmto imidžom?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu