Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nečakaná situácia v Jojke: Dve moderátorky odchádzajú z obrazu!

Monika Bruteničová aj Stanislava Kováčik sa čoskoro vytratia z televíznych obrazoviek. Zobraziť galériu (5)
Monika Bruteničová aj Stanislava Kováčik sa čoskoro vytratia z televíznych obrazoviek.

BRATISLAVA - S týmto nerátali! Jojkárska relácia Krimi čoskoro príde o obe svoje moderátorky. Už dlhšie je známe, že Monika Bruteničová (36) sa pripravuje na úlohu mamičky. Topky.sk však zistili, že v pokročilom štádiu tehotenstva je aj jej kolegyňa Stanislava Kováčik (38). Na Kolibe tak musia hľadať spôsob, ako túto situáciu vyriešiť.

Obe sa už pripravujú na materskú! Monika Bruteničová z jojkárskej relácie Krimi je už v poslednom trimestri tehotenstva. Čoskoro sa preto z obrazovky stratí. Vedenie však zaskočilo, že v radostnom očakávaní je aj Stanislava Kováčik. 

Topky.sk touto informáciou disponovali už dlhšie, teraz nám ju však potvrdila aj samotná moderátorka. „Tehotenstvo zvládam klopy, klopy, klop v pohode. Bude to letné dieťa,” prezradila blondínka. Ako sme sa dozvedeli, očakáva dievčatko a už má pre dcérku pripravené aj meno. „Moja maminka sa volala Elena a už pri prvom dieťati nám bolo doma jasné, že ak to bude dievčatko, bude to Ela. Takže na druhý pokus už môžeme meno aplikovať v praxi,” netajila svoj výber. 

Otázka je, čo teraz urobia v Jojke. Krátko po sebe totiž zmiznú z obrazu obe moderátorky a v Krimi im ostanú len Michal Farkašovský a Pavol Michalka. „Už sa tu o tejto situácii hovorí, ale konkrétne riešenie ešte nemáme,” povedal nám zdroj z televízie. Potvrdila nám to aj hovorkyňa Lucia Kulihová. 

V televízii majú viacero spravodajských relácií, odkiaľ by mohli nejaké moderátorky zaskočiť. Andrea Belányiová z Novín o 12:00 by však kvôli dcérke Saskii večerné služby na dlhší čas asi nevzala. Anetu Pariškovú z Novín o 17:00 zas doma čakajú až traja synovia.

Do Jojky sa budúci týždeň síce vracia Hana Zavřelová Gallová, ale tá kvôli ročnému Matúškovi chce vysielať len poludňajší formát. V hre tak zostávajú hlavne Dana Strculová a Mária Ölvedyová. Alebo môžu na Kolibe siahnuť medzi redaktorky tak, ako to urobili aj pri poslednej menovanej. 


Pozrite si, kto ešte očakáva narodenie potomka:

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu