Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Toto TELO posielame do zahraničia: Pozrite na tú šťavnatú 18-tku!

Krásna Queen Beauty Universe Slovakia Adriana Hrbánová Zobraziť galériu (7)
Krásna Queen Beauty Universe Slovakia Adriana Hrbánová

BRATISLAVA – Pri pohľade na jej dokonalú postavičku, muži slintajú a ženy závidia! 18-ročná Adriana Hrbánová z Malej Mače pred pár dňami zvíťazila v súťaži krásy Queen Beauty Universe Slovakia, ktorá sa konala v Bratislave. Práve dnes kráska odlieta do španielskej Malagy, kde predvedie svoje dokonalé krivky a bude reprezentovať nielen seba, ale aj našu krajinu.

Táto šupa bude hájiť naše farby v zahraničí! Súťaž Queen Beauty Universe nie je len klasickou súťažou krásy. Ide o medzinárodný charitatívny projekt, ktorý si kladie za cieľ zvýšiť všeobecné povedomie o chudobe mnohých rodín a zároveň združovať tie najkrajšie ženy na svete.

Jednou z nich je aj slovenská víťazka, 18-ročná brunetka Adriana Hrbánová. Tá nás bude reprezentovať v španielskej Malage, kde sa 19. marca 2015 uskutoční veľké medzinárodné finále. Jeho súčasťou bude prehliadka národných kostýmoch, večerných šatách a výnimkou nebude ani promenáda v plavkách, kde súťažiace predvedú svoje ladné krivky. V tejto disciplíne by mohla zabodovať aj naša kráska, ktorá sa pýši sexi telíčkom a skvelými mierami 86-62-92. Veď posúďte sami. Fotografie slovenskej Queen Beauty nájdete v našej GALÉRII.

Queen Beauty Universe Slovakia Adriana Hrbánová
Zobraziť galériu (7)
Queen Beauty Universe Slovakia Adriana Hrbánová

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu