Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zostarnutá Lakatošová, oblé prsia a trčiace nohavičky: Zarážajúce foto missiek!

Na predstavení dvanástky Miss Universe SR prekvapili finalistky aj riaditeľka súťaže Silvia Lakatošová. Zobraziť galériu (22)
Na predstavení dvanástky Miss Universe SR prekvapili finalistky aj riaditeľka súťaže Silvia Lakatošová.

BRATISLAVA – Do finálového večera Miss Universe SR 2015 ostáva ešte týždeň, no 12 finalistiek sa už pobilo o titul Miss Media. Ten vo štvrtok poobede na tlačovej konferencii získala finalistka č. 3 Veronika Šebáková (24). No zaujali aj iné dámy. Dievčatá totiž pútali pozornosť v ultra krátkych šatách, v ktorých predviedli oblé prsia a jedna dokonca aj nohavičky. Riaditeľka Miss Universe Silvia Lakatošová (41) zas v niektorých momentoch pôsobila, akoby z nej vyprchala povestná iskra.

Finálový večer Miss Universe SR 2015 sa pomaly blíži, preto riaditeľka súťaže Silvia Lakatošová vo štvrtok oficiálne predstavila svoje kandidátky na zisk korunky kráľovnej krásy. Pri tejto príležitosti novinári vo štvrtok poobede zvolili držiteľku titulu Miss Media. Spomedzi 12 finalistiek sa ňou stala slečna č. 3 Veronika Šebáková.

Vybrať tú pravú bola pomerne náročná úloha, keďže mnohé z dievčat sa naživo príliš nepodobali na svoje podobizne z vyretušovaných propagačných fotografií. Zato však slečny bojujúce o víťazstvo v tomto ročníku majú chutné štíhle postavy, ktoré odprezentovali v plnej kráse.

Finalistky sa na tlačovej konferencii premávali v ultra krátkych minišatách bez podprsenky, v ktorých chtiac-nechtiac predviedli aj jemne poodhalené oblé prsia. Súťažiaca č. 5 Petra Poláková dokonca ukázala aj nohavičky, keď sa jej oblečenie vyhrnulo viac, ako zrejme chcela.

Pozornosti samozrejme neušla ani riaditeľka Silvia Lakatošová, ktorá doteraz akoby klamala vek. Na niektorých momentkách zblízka však tentoraz pôsobila akosi zostarnuto a bez svojej povestnej iskry. Vždy skvelo vyzerajúca dvojnásobná mamička zrejme nemala svoj deň. Jej vzhľadu nepomohol ani nevýrazný mejkap, či rozcuchané vlasy stiahnuté do chvosta. Jej povesť sexi dračice zachraňoval aspoň štýlový outfit, ktorý neskôr dozdobila príjemným úsmevom.

VIDEO: Predstavenie finalistiek Miss Universe SR 2015

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu