Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zo zafúľanej farmárky sexi kosť: Takto sa zmenila po víťazstve v markizáckej šou!

Lenka Švaralová sa po skončení Farmy začala viac parádiť. Zobraziť galériu (4)
Lenka Švaralová sa po skončení Farmy začala viac parádiť.

BRATISLAVA - To snáď nie je ani ona! Piata séria markizáckej reality šou Farma skončila v polovici decembra víťazne pre mladú mamičku Lenku Švaralovú (27). Dnes by ste ju však už snáď ani nespoznali. V drsných podmienkach súťažiaci nemali priestor príliš sa starať o svoj výzor, diváci preto brunetku videli iba neupravenú a zafúľanú. No odkedy sa vrátila do bežného života, poriadne sa zmenila. Pozrite, aká je z nej teraz vyparádená kočka.

Na statku ako škaredé káčatko, po šou je z nej sexi kosť! Víťazka markizáckej šou Farma Lenka Švaralová nepatrila na televíznom statku k tým ženám, ktoré by sa pretŕčali pred kamerami nalíčené a vyčančané. Keďže sa súťažiaci väčšinu času museli brodiť v blate, starať sa o zvieratá a žili naozaj v drsných podmienkach bez kvalitnej hygieny, mladá mamička sa skrášľovaním svojho zovňajšku nezaoberala. Väčšina divákov si ju preto pamätá bez mejakapu, oblečenú v starom kabáte, legínach, čiapke a gumákoch.   

No v civile si Lenka zjavne užíva aj chvíle, kedy sa môže vyparádiť. Na sociálnej sieti si nedávno zverejnila fotografiu, na ktorej by ju spoznal zrejme iba málokto. Vlasy vyčesané do drdola, líčenie a výrazné šperky ju zmenili takmer na inú ženu. „Fíha, aká zmena. Krásna si, úplne iná ako na Farme. Teraz si sexi,” písali pod záber Švaralovej fanúšikovia. Jeden dokonca priznal, že sa do nej zaľúbil. Ako sa farmárka s novým imidžom páči vám? 

Sledovali ste šou Farma? Zahlasujte za ňu vo veľkej televíznej ankete Telkáč roka 2014 TU!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu