Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Za mesiac všetko rozflákala: Víťazke Farmy už neostal ani cent!

Víťazka Farmy Lenka Švaralová už svoju výhru minula. Zobraziť galériu (4)
Víťazka Farmy Lenka Švaralová už svoju výhru minula. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Z mastnej sumičky už nič nemá! Piata séria markizáckej reality šou Farma skončila v polovici decembra víťazne pre mladú mamičku Lenku Švaralovú (27). Súčasťou výhry bola samozrejme aj zaujímavá peňažná výhra. Dnes sú však už desiatky tisíc eur na tmavovláskinom konte minulosťou. A to ubehol iba mesiac odvtedy, čo jej televízia túto odmenu vyplatila.

Boj o výhru 50 000 eur na markizáckej Farme skončil víťazne pre Levičanku Lenku Švaralovú. V polovici decembra porazila vo veľkom finále Tibora Repu a koncom januára už zinkasovala mastnú sumičku. Hoci sľubovaná čiastka bola ochudobnená o zdanenú časť, tmavovlásku samozrejme potešila. No peniaze na svojom účte dlho nešetrila.

Ako sa nám totiž najnovšie podarilo zistiť, mesiac po vyplatení výhry Lenke na účte neostal už ani cent. Eurá odtiaľ mizli doslova rýchlosťou blesku. „Áno, peniaze už sú minuté,” potvrdila nám Švaralová. Urobila tak s nimi naozaj rýchly proces. 

Našťastie sa však brunetka nepustila do bezhlavého rozhadzovania. Veľakrát počas šou spomínala svoje dlžoby a teraz sa k nim postavila naozaj zodpovedne. Vyplatila som dlhy, kúpila som si malý dom, ktorý prerábam, a auto,“ prezradila nám Levičanka, ktorá takto zabezpečila seba aj deväťročného syna Jakuba.

Zaujímavé je, že Švaralovej sa dokonca podarilo vyrobiť veľa muziky za málo peňazí. Za približne 40 000 má auto, dom aj splatené dlhy. V jej prípade sa ukázala ako veľká výhoda lokalita. V Bratislave by si nemohla dovoliť prakticky nič, no v dedinkách okolo Levíc sa dá staršia nehnuteľnosť kúpiť aj v rozmedzí 15 – 30 tisíc eur. Zostáva teda ešte dosť aj na menšie auto.

No Lenka z peňazí už nič neušetrila na bežné živobytie, a tak si vôbec nemôže vyskakovať. Prakticky nulové konto ju najnovšie pohlo k rozhodnutiu pracovať až v dvoch zamestnaniach. Nežije si teda vôbec rozprávkovo. Ale aspoň sa jej vďaka víťazstvu vo farmárskej šou podarilo postaviť na vlastné nohy. 

Pozerávali ste radi markizácku šou Farma? Zahlasujte za ňu vo veľkej televíznej ankete Telkáč roka 2014 TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu