Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prekvapivé fakty v prípade tragickej autonehody: Tajná dohoda lekárky Pallovej s rodinou obete!

Prominentná lekárka Alena Pallová sa dohodla s rodinou obete autonehody. Zobraziť galériu (4)
Prominentná lekárka Alena Pallová sa dohodla s rodinou obete autonehody. (Zdroj: IEM)

BRATISLAVA - Všetko je inak! Od vážnej dopravnej nehody, ktorú spôsobila prominentná lekárka Alena Pallová (35), uplynuli už dva mesiace. Za ten čas sa obeť zrážky, 39-ročná Martina, dostala z ohrozenia života. Jej stav si však vyžaduje ešte ďalšiu liečbu, ktorá môže byť dosť zdĺhavá. Ako sme však zistili, z nákladov na zdravotnú starostlivosť nemusí mať hlavu v smútku. O všetko sa postará práve dermatologička, ktorá je predbežne pokladaná za vinníčku nehody. Hoci to spočiatku vyzeralo tak, že rodina zranenej pacientky o nej nebude chcieť ani počuť, nakoniec spolu uzavreli dohodu.

Prominentná lekárka Alena Pallová spôsobila na Vianoce hrozivú dopravnú nehodu. Podľa prvých správ z polície dermatologička nerešpektovala svetelnú signalizáciu a do križovatky vošla na červenú. Výsledkom bola zrážka, pri ktorej sa vážne zranila 39-ročná Martina z Rače. 

Náraz bol taký silný, že mladej žene dávali lekári spočiatku len minimálne šance na prežitie. Niet preto divu, že rodina zranenej Bratislavčanky mala na známu dermatologičku ťažké srdce. Martinin stav si vyžiadal niekoľko náročných operácií a doposiaľ na tom nie je zdravotne dobre. Čaká ju ešte dlhý čas v starostlivosti lekárov a následne aj na rehabilitáciách. Stačí si spomenúť na exmoderátora Rasťa Žitného, ktorý musel absolvovať chirurgický zákrok aj takmer rok a pol po svojej desivej nehode. 

No hoci to bude pre 39-ročnú ženu náročné fyzicky aj psychicky, podľa našich informácií sa nemusí obávať aspoň finančnej stránky. Pomocnú ruku jej v tomto podala práve Pallová. Ako sme totiž zistili, blondínka je s poškodenou rodinou v pravidelnom kontakte a napriek nepríjemným okolnostiam svojho zoznámenia spolu vychádzajú dobre. „Pallová s rodinou normálne komunikuje. Majú v rámci situácie korektné vzťahy,“ prezradil pre Topky.sk zdroj z okolia známej lekárky. 

Tá pred hrozivou realitou nezatvára oči a zranenej žene sa vraj snaží pomôcť, ako len vie. Topky.sk disponujú informáciami, že Pallová obeti závažnej zrážky vybavila tých najlepších doktorov a plánuje uhradiť úplne všetky náklady spojené s liečbou. Martine mala dokonca vybaviť aj niekoľkomesačné liečenie v špičkovom zariadení, kde na ňu budú dohliadať tí najväčší profesionáli. Zdá sa teda, že sa pezinská dermatologička do záchrany poškodenej Bratislavčanky naozaj vložila. Snáď bude liečba úspešná a zranená žena si do nasledujúcich rokov svojho života neponesie žiadne vážne následky. 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu