Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bohatá panička z Chlapi neplačú: Ukázala nahé prsia aj »bobra«!

Gabriela Škrabáková si v minulosti strihla pred kamerami poriadne odvážne scény. Zobraziť galériu (9)
Gabriela Škrabáková si v minulosti strihla pred kamerami poriadne odvážne scény. (Zdroj: falcon)

BRATISLAVA - Odvážne scény k hereckému chlebíčku jednoducho patria. A skúsenosti s nimi má aj Gabriela Škrabáková (44). Herečka, ktorá aktuálne pôsobí v markizáckom seriáli Chlapi neplačú, si v minulosti užila pred kamerami poriadne odviazaný sex. Na televíznych obrazovkách ukázala nielen nahé prsia, ale aj intímne partie.

Gabriela Škrabáková aktuálne hviezdi v markizáckom seriáli Chlapi neplačú. Tam stvárňuje bohatú paničku, ktorej zamotal hlavu vypočítavý „zlatokop“ Kristián. No sympatická tmavovláska si počas svojej bohatej hereckej kariéry strihla už aj oveľa pikantnejšie úlohy. Na obrazovkách odhalila celé svoje telo.

V českom filme Pararelné svety si Gabriela užívala erotické hrátky s hereckým kolegom Karlom Rodenom. No nešlo o žiadne romantické milovanie. Práve naopak – tmavovláska sa pred kamerami poriadne odviazala a ukázala toho viac než dosť. Veď divákom sa okrem detailného pohľadu na jej prsia naskytol pohľad aj na tie najintímnejšie partie. Podobné vášnivé scény však diváci markizáckeho rodinného seriálu zrejme nikdy neuvidia. 

Gabriela Škrabáková toho pred kamerami ukázala naozaj dosť.
Zobraziť galériu (9)
Gabriela Škrabáková toho pred kamerami ukázala naozaj dosť.  (Zdroj: falcon)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu