Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rozchod horší ako cez esemesku: Leoš, toto si si mohol odpustiť!

Moderátor Leoš Mareš dnes oznámil rozchod s modelkou Petrou Faltýnovou. Zobraziť galériu (5)
Moderátor Leoš Mareš dnes oznámil rozchod s modelkou Petrou Faltýnovou.

PRAHA - Ako pubertiak! Leoš Mareš (38) dnes prekvapil všetkých svojich fanúšikov na sociálnej sieti. Ráno sa totiž na jeho profile objavila fotografia s jeho partnerkou Petrou Faltýnovou (36), prostredníctvom ktorej ohlásil rozchod s ňou. Vo vete, ktorú cez záber napísal, však oslovil priamo tmavovlasú modelku. Pôsobilo to teda tak, že jej oznamuje koniec vzťahu práve prostredníctvom internetu - bez toho, aby sa jej pri tomto závažnom rozhodnutí vôbec pozrel do očí. Navyše tak urobil verejne, čo je ešte horšie než neosobná, ale zato súkromná esemes správa.

Už zase sú od seba! Leoš Mareš sa začiatkom roka 2012 dal dokopy s Petrou Faltýnovou. Približne po dvoch rokoch sa objavili neoverené správy o ich rozchode. Neskôr sa ale ešte spolu objavovali na spoločenských akciách. Koniec vzťahu nakoniec moderátor potvrdil minulý rok v lete počas filmového festivalu v Karlových Varoch. 

Táto dvojica však dlho rozdelená nezostala. Leoš a Petra si k sebe opäť našli cestu. Ale len na niekoľko mesiacov. Vo štvrtok ráno sa totiž na Marešovom Instagrame objavil prekvapujúci oznam. „Petra, je koniec,” napísal známy Čech cez spoločnú fotografiu. Nezabudol pripojiť kľúčové slová ako: „SPetrouJsmeSeRozešli, ŽádnéVýčitky, MyslímŽeJeSprávné, KrásnáSpolečnáCestaSkončila, BuduONíVždyMluvitHezky, PřejuJíŠtěstí.”

Tento moderátorov krok pôsobí dojmom, akoby tmavovláske svoje rozhodnutie o ukončení vzťahu oznámil práve prostredníctvom sociálnej siete. Takáto verejná správa je pritom ešte horšia než rozchod cez esemesku. Aj keď v kľúčových slovách pri obrázku Leoš tvrdí, že išlo o spoločnú dohodu. Otázne aj tak zostáva, prečo cítil potrebu túto súkromnú záležitosť hneď všetkým „vykvákať” na internete. A navyše takouto nevkusnou formou, v ktorej oslovuje priamo Petru. To si mohol naozaj odpustiť.

Leoš Mareš zverejnil na sociálnej sieti informáciu o rozchode s Petrou Faltýnovou.
Zobraziť galériu (5)
Leoš Mareš zverejnil na sociálnej sieti informáciu o rozchode s Petrou Faltýnovou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu