Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mázikovej prsia v telke: Krajšie »kozy« nemá nikto!

Eva Máziková v Sladkom živote Zobraziť galériu (6)
Eva Máziková v Sladkom živote

BRATISLAVA – Tá sa veru nezdá! Jedna z najtemperamentnejších žien nášho šoubiznisu Eva Máziková (66) sa včera večer predviedla v druhej sérii jojkárskej relácie Sladký život. Divákom dovolila vďaka televíznym kamerám nahliadnuť do svojho súkromia. Okrem toho, že sa na obraze ukázala bez mejkapu, predviedla v telke aj svoje 66-ročné prsia. A nezabudla ich pochváliť.

Na televízne obrazovky sa včera večer po dlhšej prestávke vrátila jojkárska relácia Sladký život, kde známe tváre nášho šoubiznisu dovolia divákom nahliadnuť do svojho súkromia. Okrem iných osobností sa včera večer pred kamerami predviedla aj energická diva Eva Máziková, ktorej prvé kroky viedli do kozmetického salónu.

Tam si nechala ošetriť pleť, vďaka čomu ju diváci mohli vidieť bez mejkapu. Keďže kozmetička sa okrem tváre venovala aj dekoltu, temperamentná Máziková nezabudla okomentovať svoje bujné poprsie. „Krajšie kozy nemá nikto. Pozri sa na tieto 66-ročné a obidve sú moje a vlastné. Aj ony majú 66,“ vyhŕkla zo seba speváčka, ktorá sa takto chválila kozmetičke, ale aj divákom.

„Toto je dobrý obrázok. Janka a Danka aj vy budete v telke dneska. Čo sa týka Janky a Danky, sú to moje kamarátky, moje najlepšie,“ dodala s úsmevom Eva a zväčšila si výstrih na župane. Tá vraj pomenovanie svojich dvoch klenotov prebrala od svetových celebrít – bývalej topmodelky Heidi Klum a herečke Pamele Anderson, ktoré tiež dali mená svojim prsiam. Ako sa zdá, Máziková na svoje „kozy“, ako ich sama nazvala, jednoducho nedá dopustiť.

Eva Máziková sa divákom pochválila aj svojím poprsím. Krajšie kozy vraj nemá nikto.
Zobraziť galériu (6)
Eva Máziková sa divákom pochválila aj svojím poprsím. Krajšie kozy vraj nemá nikto.

Viac o téme: Eva Máziková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu