Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Verejné priznanie Farkašovej: To bol trapaaas!

Kristína Farkašová si v relácii Nikto nie je dokonalý zaspomínala na trápne chvíle zo šou Legendy popu. Zobraziť galériu (4)
Kristína Farkašová si v relácii Nikto nie je dokonalý zaspomínala na trápne chvíle zo šou Legendy popu.

BRATISLAVA - Skoro sa od hanby prepadla! Herečka Kristína Farkašová (32) pred pár dňami prijala pozvanie do relácie Nikto nie je dokonalý. No keď tam išla, zrejme ani len nečakala, že sa pred kamerami bude červenať. Postaral sa o to moderátor Milan Junior Zimnýkoval (37), ktorý s ryšavou mamičkou v minulosti moderoval Legendy popu. Svoju exkolegyňu totiž natrel, že sa jej v priamom prenose podaril trapas ako hrom.

Kristína Farkašová bola v utorok večer hosťom relácie Nikto nie je dokonalý. Mamička dvojičiek je dobre známa tým, že sa rada smeje a bez problémov si vystrelí aj sama zo seba. Tentokrát sa ale pred kamerami aj trošku zapotila.

O krušné chvíle sa jej postaral moderátor relácie Milan Junior Zimnýkoval, ktorý v minulosti s herečkou uvádzal šou Legendy popu. Svojej bývalej parťáčke totiž pripomenul niečo, na čo by známa Slovenka zrejme najradšej zabudla. „Kristína mala v rámci Legiend viaceré tajné túžby. Napríklad, aby si tajne pozrel Legendy popu Stevie Wonder. Vždy o tom snívala,“ zahlásil Zimnýkoval. To už sa Kristína jemne červenala od hanby. Junior totiž narážal na trapas ako hrom, ktorý sa jej podarilo vyrobiť v živom vysielaní.

Moderátorka totiž akosi pozabudla, že slávny spevák je nevidiaci. Ak nás teraz pozerá Stevie Wonder, určite je rád...“ sebavedomo oznámila divákom moderátorka. Rýchlo si uvedomila, akú hlúposť povedala, no trápny moment sa už nedal vrátiť späť. A teraz si svoju chvíľu hanby po čase vďaka relácii Nikto nie je dokonalý opäť pripomenula. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu