Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Švajda s Puškárovou prekvapili divákov Televíznych novín: Rozumiete im niečo?!

Patrik Švajda a Zlatica Puškárová počas moderovania Televíznych novín opäť prekvapili. Zobraziť galériu (4)
Patrik Švajda a Zlatica Puškárová počas moderovania Televíznych novín opäť prekvapili. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto nečakali! Diváci sobotných televíznych novín na Markíze zostali poriadne prekvapení. Patrik Švajda (42) a Zlatica Puškárová (37) totiž odrazu začali moderovať vo východniarskom nárečí. Dôvodom bola reportáž o Plese Spišiakov, ktorú dvojica uviedla naozaj symbolicky.

Markizáci Zlatica Puškárová a Patrik Švajda v sobotu prekvapili a zároveň pobavili televíznych divákov. Známi moderátori totiž v priamom prenose odrazu začali hovoriť po východniarsky. „Co še plašiš, co še pučiš, neopi še. A neznáce, keľo hodzin?“ zahlásil Švajda v spravodajskej relácii, na čo mu Puškárová odpovedala: „Ta neznám.“

V nárečí však dvojica neodmoderovala celé Televízne noviny. Takto symbolicky uviedli hlásatelia len reportáž o Plese Spišiakov, ktorý sa konal v piatok v Spišskej Novej Vsi. A samotný Patrik si vtipnú vsuvku naozaj užil. „Každé takéto spestrenie vstupov je podľa môjho názoru prospešné. Ľuďom sa to páči. Som rád, keď niečo takéto máme,“ povedal pre topky.sk.

Sám vraj s východniarskym nárečím nemá problémy. „Vo väčšine rozumiem všetkému, no sú samozrejme nárečia, kedy sa už trochu motám. To sú väčšinou rusínske. Vo všeobecnosti však rozumiem,“ prezradil nám moderátor. A môže to byť aj tým, že na východe má veľa priateľov. „K tejto časti našej krajiny mám veľmi pozitívny vzťah. Chodím tam často na ryby, na poľovačky... Mám tam veľa kamarátov, sú tam fajn ľudia,“ dodal Švajda. Nechajme sa teda prekvapiť, čo si pre nás markizáci najbližšie pripravia.

VIDEO: Patrik Švajda a Zlatica Puškárová v televíznych novinách po východniarsky.

Televízne noviny po východniarsky 2

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu