Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Už sa neskrývajú: Exmanžel markizáčky Mečiarovej sa túli k mladej milenke!

Milan Mečiar vymenil exmarkizáčku Martinu Mečiarovú za mladšiu Štefániu. Zobraziť galériu (8)
Milan Mečiar vymenil exmarkizáčku Martinu Mečiarovú za mladšiu Štefániu.

BRATISLAVA - Sú spolu! Martina Mečiarová (34) sa v novembri rozviedla s manželom Milanom (41). Dôvodom bol okrem iného aj jeho vzťah s výrazne mladšou Štefániou (25). Samotní aktéri sa však k tejto aférke nevyjadrovali. Až teraz, po ukončení podnikateľovho zväzku s exmarkizáckou moderátorkou, poskytli dôkaz o svojej láske. Mladá tmavovláska sa totiž pochválila prvou spoločnou fotografiou.

Martine Mečiarovej sa za rok totálne zmenil život. V decembri 2013 skončila v markizáckej relácii Reflex a čoskoro sa začali objavovať dohady o rozvode s manželom Milanom. V máji 2014 sa už dokonca objavili informácie o identite jeho milenky. Párik nakoniec dospel k ukončeniu manželstva a krátko na to sa z televíznej blondínky stala brunetka.

Pre jej expartnera to zas znamenalo, že sa svojím vzťahom už ďalej nemusí tajiť. A naozaj netrvalo dlho a Milan so Štefániou v podstate potvrdili, že sú spolu. Doteraz si na sociálnej sieti vymieňali len nenápadné náznaky, no už sa viac neskrývajú. Výrazne mladšia tmavovláska totiž na Facebooku nedávno zverejnila prvú spoločnú fotografiu určenú širokému publiku.

Záber zamilovanej dvojice si môže pozrieť každý, kto zavíta na jej profil. Štefánia neoznačila snímku ako súkromnú a nijako sa ju nesnažila skryť. Po rozvode totiž už totiž podnikateľ patrí len jej... Uvidíme, na ako dlho.

Štefánia sa pochválila spoločným záberom s Milanom Mečiarom.
Zobraziť galériu (8)
Štefánia sa pochválila spoločným záberom s Milanom Mečiarom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu