Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Verešovej muž kričal ako zmyslov zbavený: Andrea si lyžovala v sukni a s poisteným telom!

Andrea Verešová na svahu opäť spôsobila rozruch spolu so svojou rodinou. Zobraziť galériu (7)
Andrea Verešová na svahu opäť spôsobila rozruch spolu so svojou rodinou.

ŠPINDLEROV MLYN – Rodinka úžasných! Počas uplynulého víkendu sa v českých Krkonošiach začala lyžiarska sezóna. Tak ako po iné roky, ani teraz pri tejto príležitosti nechýbala Andrea Verešová (34). Spolu s rodinou si prišla zalyžovať do Špindlerovho Mlyna, kde prítomných opäť ohúrila drahým outfitom. Na svahu sa ukázala v sukni, pod ktorú si dala biele kombinézové legíny. A pre prípad nehody si nechala poistiť svoje telíčko. Okrem modelky sa však predviedol aj jej manžel Daniel Volopich (50). Nie však v pozitívnom svetle. Kráske totiž spôsobil trápne chvíle.

Miluje módu i hory! Andrea Verešová je známa tým, že nemôže chýbať pri otvorení lyžiarskej sezóny v Špindlerovom Mlyne. A tak ako po iné roky, aj teraz sa premávala po svahu v novej drahej kombinéze, v ktorej ochotne pózovala fotografom. Tentoraz však všetkých prekvapila neobvyklým modelom. Na kopec vybehla v lyžiarskom oblečení s krátkou bielou sukňou.

„Je to teraz módny trend, milujem to. Prišla som do českého Aspenu s deťmi a s manželom. Nemohla som na otvorení sezóny chýbať,“ prezradila Verešová pre český denník Blesk. Ako tiež dodala, tento rok si svoje sexi krivky nechala poistiť. „Vlani som mala na lyžiach nehodu – vyskočilo mi koleno. Teraz som sa radšej nechala poistiť a som opatrnejšia,“ priznala Andrea.

Príjemné chvíle na snehu jej však strpčil manžel. Ten totiž navrieskal pred modelkou a ľuďmi na syna Daniela. Zatiaľ čo sa Andrea otŕčala do objektívov, chlapec sa bez dozoru a bez helmy spúšťal na boboch z prudkého kopca. A to mohlo mať fatálne následky. Očitý svedok pre český denník Aha! prezradil, že vyčíňanie mladšieho Volopicha vyzeralo veľmi nebezpečne. Otec sa o syna zjavne bál, za čo ho následne vyhrešil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu