Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pohroma na móle s Andreou Verešovou: Celulitída a faldy šokovali hostí!

Andrea Verešová sa mohla na prehliadke ako jediná pochváliť výstavným zadočkom. Zobraziť galériu (4)
Andrea Verešová sa mohla na prehliadke ako jediná pochváliť výstavným zadočkom. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA – Katastrofa! Tak by sa dala opísať jedným slovom módna šou, ktorá sa pred pár dňami konala v hlavnom meste našich západných susedov. Okrem Andrey Verešovej (34) totiž zrejme všetky dobre vyzerajúce manekýnky dovolenkovali. Na móle to totiž nevyzeralo ako prezentácia spodnej bielizne, ale ako prehliadka citrusových plodov v podobe pomarančovej pokožky.

Ešteže predvádzala aj Andrea Verešová! Pár dní dozadu sa v Čechách konala prehliadka spodnej bielizne. Na móle sa previedlo niekoľko manekýnok, medzi ktorými nechýbala ani spomínaná rodáčka zo Žiliny. A nebyť slovenskej krásky, šou by skončila fiaskom. Ostatné dámy totiž vyzerali tak, akoby sa na javisku ocitli náhodou.

Napríklad druhá Česká Vicemiss 2005 Michaela Štoudková (29). Tá odprezentovala spolu s plavkami aj strašiaka každej ženy – pomarančovú pokožku a faldíky. Výnimkou nebola ani Česká Miss 2006 Renáta Langmannová (28), ktorá má dokonalé krivky asi už iba na vyretušovaných záberoch. Slečny by si mali dať fitness lekcie u Andrey Verešovej, aby sa naučili, ako má vyzerať poriadny zadok. Made in Slovakia.

Nenechajte sa zmiasť, takto naozaj nemá vyzerať pozadie modelky. Česká Vicemiss 2005 Michaela Štoudková má počas Vianoc zakázaný majonézový šalát a vyprážanú rybu.
Zobraziť galériu (4)
Nenechajte sa zmiasť, takto naozaj nemá vyzerať pozadie modelky. Česká Vicemiss 2005 Michaela Štoudková má počas Vianoc zakázaný majonézový šalát a vyprážanú rybu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Česká Miss 2006 Renáta Langmannová. Vidno, že od doby, kedy získala korunku krásy, už uplynulo dosť rokov...
Zobraziť galériu (4)
Česká Miss 2006 Renáta Langmannová. Vidno, že od doby, kedy získala korunku krásy, už uplynulo dosť rokov...  (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu