Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Fú, to je rozdiel: Slovenská herečka v seriáli a v realite!

Helena Krajčiová je v Búrlivom víne za šedú myšku (vpravo), v skutočnosti je väčšia krásavica. Zobraziť galériu (6)
Helena Krajčiová je v Búrlivom víne za šedú myšku (vpravo), v skutočnosti je väčšia krásavica.

BRATISLAVA - Úplne iná! Helena Krajčiová (39) aktuálne účinkuje v markizáckom seriáli Búrlivé víno. Ryšavka tam stvárňuje úlohu Dorotky, ktorá je vzhľadovo dosť nevýrazná a nezaujímavá. Mnohí fanúšikovia preto zrejme zalapali po dychu, keď sa herečka objavila začiatkom týždňa v Teleráne. Namiesto šedej myšky sa totiž z obrazoviek usmievala doslova sexbomba.

Parádna zmena! O ryšavkách sa vždy hovorí ako so ženách s ohromným sexepílom. Napriek tomu Helena Krajčiová v Búrlivom víne stvárňuje fádnu Dorotku. Výzor jej seriálovej úlohy nie je ničím zaujímavý a asi málokto by vizuál jej postavy označil za atraktívny.

Úplne inak ale herečka vyzerá, keď je v televízii sama za seba. Dôkazom môže byť aj jej tohtotýždňová návšteva markizáckeho Telerána. Upravené vlasy a výraznejší mejkap z Heleny okamžite spravili ženu, za ktorou by sa otočil nejeden muž. Napriek tomu, že mala na sebe oblečenie bez výstrihu, sálal z nej šmrnc sexbomby. Keby scenáristi takto pri nejakej príležitosti upravili seriálovú Dorotku, mohla by v Búrlivom víne vzniknúť nejaká šťavnatá zápletka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu