Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Napäté vzťahy medzi hercami v Búrlivom víne: Sú to namyslené primadony!

Pocisková, Krajčiová a Turjanová - dve z týchto herečiek sú vraj namyslené  a nepríjemné. Zobraziť galériu (12)
Pocisková, Krajčiová a Turjanová - dve z týchto herečiek sú vraj namyslené a nepríjemné.

BRATISLAVA - Nie je to ideálne! Na večierkoch to vyzerá, že herci zo slovenských seriálov sú jedna veľká šťastná rodina. No nie je to tak. Ivan Letko (79), ktorý účinkuje v Búrlivom víne, má totiž ťažké srdce na niektoré svoje kolegyne. Podľa jeho slov sú mnohé mladé umelkyne nepríjemné a namyslené. Skritizoval hlavne Kristínu Turjanovú (34) a Helenu Krajčiovú (39).

Žiadne vrelé privítania a veselá nálada! Mnohí ľudia si predstavujú, že pri nakrúcaní seriálov sa herci skamarátia a práca je pre nich aj zábavou. Túto myšlienku podporujú aj rôzne večierky, na ktorých sa všetci s úsmevom zdravia a dobre sa bavia. 

Zdá sa však, že na samotnom pľaci je to trochu inak. Vzťahy, aké panujú pri nakrúcaní Búrlivého vína teraz poodhalil Ivan Letko. „Neviem, či to spôsobuje dnešná doba a najmä to, že všetci sa niekam ponáhľajú, no vzťahy na pľaci nie sú ani zďaleka také ideálne, ako to na obraze vyzerá. Mnohí herci sú nevrlí a náš starších berú ako príťaž,” posťažoval sa pre aktuálny Šarm. 

Ako umelec podotkol, kedysi si mladší herci tých starších a skúsenejších vážili viac. Dnes už len krúti hlavou nad niektorými mladšími kolegyňami a nebál sa byť ani konkrétny. „Večne namosúrená je Kristína Turjanová. Správa sa, akoby jej uleteli včely. Nerobí jej problém nepozdraviť ma. Namyslená a nepríjemná je aj Helena Krajčiová,” prezradil otvorene sedemdesiatnik, ktorý je vraj zo spolupráce s týmito ženami znechutený. Na druhej strane vyzdvihol Nelu Pociskovú, ktorá údajne síce nie je profesionálne dokonalá, ale je vždy milá, usmiata a porozpráva sa aj so staršími spolupracovníkmi. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu