Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Viete, kto je toto copaté dievčatko? Známa sexi Slovenka s obrovskými... !

Poznáte toto dievčatko? Zobraziť galériu (10)
Poznáte toto dievčatko?

BRATISLAVA – Krásna a roztomilá! Taká bola ako malé dievčatko dnes už tridsaťdvaročná modelka, ktorá si zarába predovšetkým za hranicami Slovenska. Tam je žiadaná zrejme aj vďaka vylepšeným prsiam a svojim veľkým – často kritizovaným – perám. Už viete, o koho ide?

Poriadne sa zmenila! Pred pár dňami známa modelka zverejnila na Istagrame svoju fotografiu z detstva. Snímka pochádza z obdobia, kedy mala toľko rokov, ako aktuálne jej syn. Ten o niekoľko dní oslávi svoje 4. narodeniny. 

Z archívneho záberu sa usmieva roztomilé hnedooké dievčatko s tmavými vlasmi, ktoré má upravené do dvoch vrkočov s veľkými mašľami. Dievčatko je odeté v blúzke a srdiečkovom svetríku. Zrejme málokto by podľa tejto fotky trafil, o koho ide.

Z malej slečny je dnes už manželka a matka, ktorá za uplynulé roky svoj výzor poriadne zmenila. A nielen vďaka pribúdajúcim rokom. V tomto prípade išlo aj o nejaké neprirodzené zásahy. Z tmavovlásky sa stala blondínka s veľkými prsiami aj perami, ktorá miluje módu. Rada sa prezentuje nákladným životným štýlom a luxusom. Dokonca bola aj tvárou kampaní niekoľkých svetových renomovaných značiek. Svojich fanúšikov na sociálnych sieťach pravidelne zásobuje najmä odhalenými fotografiami.

Už viete o koho ide? Áno, reč je o Silvii Horváthovej, ktorá sa v marci 2008 vydala za bohatého ukrajinského podnikateľa Sergeja Kucherenka. Približne o dva a pol roka neskôr mu porodila syna Alexandra Marcusa, ktorý je zatiaľ jej jediným potomkom. A malý fešák akoby mame z oka vypadol. Vidieť to na koláži, v ktorej ho modelka porovnáva so svojou starou fotkou. Ešte aj ofinu majú na záberoch rovnakú.

Silvia Kucherenko ako štvorročná (vpravo) a jej syn Alexander Marcus (vľavo).
Zobraziť galériu (10)
Silvia Kucherenko ako štvorročná (vpravo) a jej syn Alexander Marcus (vľavo).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu