Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Markíza si uťahuje z Puškárovej a Švajdu: Čo na to moderátori?!

Zlatica Puškárová a Patrik Švajda sa stali terčom paródie. Zobraziť galériu (7)
Zlatica Puškárová a Patrik Švajda sa stali terčom paródie.

BRATISLAVA - Vzali si ich na mušku! Markíza včera večer po prvý raz odvysielala svoju novú reláciu Kredenc. Humoristi si v nej zobrali na paškál viaceré programy žlto-modrej stanice. Medzi nimi aj Televízne noviny, ktoré premenovali na Televízne koniny. V nich parodovali jedny z najväčších televíznych hviezd v Záhorskej Bystrici - Zlaticu Puškárovú (37) a Patrika Švajdu (42). Čo hovorí známy párik na to, že si z nich uťahoval vlastný chlebodarca?

Televízia Markíza doteraz stavila na paródie zvyčajne len v Silvestrovských programoch. Najnovšie sa však rozhodla do vysielania zaradiť skeč šou s názvom Kredenc. A hneď v úvodnej pondelkovej časti si humoristi vzali na mušku reláciu, na ktorej si v Záhorskej Bystrici najviac zakladajú - hlavný spravodajský program.

Z Televíznych novín sa tak zrazu stali Televízne koniny s Jurajom Kemkom a Petrou Polnišovou. O tom, ktorú zo spravodajských dvojíc zabávači predstavujú, nebolo žiadnych pochýb - blonďavé parochne oboch aktérov svedčili o všetkom. Že ide o Patrika Švajdu a Zlaticu Puškárovú, priznala aj samotná televízia na svojich internetových stránkach. 

V minulosti pritom podobným prístupom už Markíza Švajdu naštvala. Kedysi sa totiž vysielal seriál Normálna rodinka, do ktorého tvorcovia zaradili aj zábavné scénky. Hneď v prvej časti však Zlaticu stvárnili ako ženu ľahších mravov, čo sa jej partnerovi samozrejme nepáčilo. 

Navyše, Dano Dangl má ako scenárista Kredencu dosť negatívne skúsenosti aj zo svojho predchádzajúceho programu s názvom SOS, ktorý mal podobný charakter. Manželia Mojsejovci boli tak pobúrení spôsobom, ako boli v relácii vykreslení, že sa vyhrážali žalobami. A na každom kroku sa navážali do samotného Dangla a Petry Polnišovej za to, že ich stvárňovali ako Monsterovcov. 

Topky.sk preto zisťovali, ako sa Zlatica a Patrik pozerajú na zábavu, ktorú si najnovšie v televízii robia aj na ich účet. „Úplne v pohode, nevidíme v tom žiadny problém. Kto sa nevie zasmiať sám na sebe, berie sa príliš vážne,” tlmočila nám stanovisko za oboch plavovláska. Zatiaľ teda problém nemá, zostáva už len dúfať, že tvorcovia neprekročia isté hranice.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu