Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Markíza si koleduje: Konflikt s Braňom Mojsejom!

V humoristickej relácii Kredenc bolo viackrát spomenuté meno Braňa Mojseja. Zobraziť galériu (6)
V humoristickej relácii Kredenc bolo viackrát spomenuté meno Braňa Mojseja.

BRATISLAVA - Opäť pokúša šťastie! Problémy, ktoré sprevádzali štart markizáckej šou Kredenc, ešte poriadne neutíchli, a už si tvorcovia koledujú o ďalší malér. V pondelkovej časti relácie z dielne Dana Dangla (39) si totiž humoristi vystrelili z Braňa Mojseja (46). Nie je pritom žiadnym tajomstvom, že práve parodovaním známeho Košičana si v minulosti scenárista narobil kopec nepríjemností. Pozor, aby sa niečo podobné nezopakovalo aj teraz.

Nie je to tak dávno, čo sme vás na Topkách informovali o problémoch, ktoré sprevádzali premiéru zábavnej šou Kredenc. Hneď úvodná časť totiž poriadne rozzúrila dve moderátorky - Zlaticu Puškárovú a Kvetu Horváthovú. Kameňom úrazu sa stali scény, v ktorých humoristi dámy parodovali. Kompetentní v Záhorskej Bystrici vtedy situáciu vyhodnotili ako nevhodnú a vyriešili ju vystrihnutím sporných záberov. 

Zdá sa však, že scenárista Daniel Dangl nemá v pláne so šťuchaním do osieho hniezda prestať. V pondelkovej časti si totiž zobral na paškál kontroverzného hudobníka Braňa Mojseja. Príležitostí, ako si do neho rypnúť, si našiel hneď niekoľko. Najprv si zabávač urobil srandu z Košičanovej novej knihy, keď ju v rámci paródie seriálu Búrlivé víno označili ako strašnú. „Nie, to nesmieš čítať, nečítaj to, to je hrozné, strašné. Čo to je? Kniha Braňa Mojseja,“ zaznelo v relácii. Druhá príležitosť, ako si zo známeho východniara urobiť srandu, prišla v Televíznych koninách: „Mimozemšťan sa objavil znovu v Košiciach a nebol to Braňo Mojsej.“ 

Nejde pritom o prvé Danglove vtípky na adresu Mojseja. Nie je žiadnym tajomstvom, že otec relácie sa s ním v minulosti dostal do konfliktu kvôli relácii S.O.S., kde ho spolu s manželkou Norou nazval Monsterovcami. Tým si v tom čase vyrobil mnoho nepríjemností. V tejto súvislosti dokonca pred časom prezradil, že kvôli parodovaniu politikov a košických podnikateľov sa ho ktosi snažil zastrašovať a vznikali situácie, ktoré hraničili s útokmi na súkromie. Je však pravdou, že vtedy scenárista brnkal na oveľa citlivejšiu strunu - na paškál si totiž bral priamo ich osoby, ktoré zosmiešňoval pred celým národom. V Kredenci teda uzdu svojej fantázii úplne nepopustil. Podľa toho, čo dokazoval v minulosti, by totiž vedel byť oveľa kreatívnejší.

Oslovili sme aj samotného Dangla, nech nám prezradí, či najnovšími žartíkmi v Kredenci reaguje na dávne nezhody s hudobníkom. „Nie, my v relácii bežne používame osoby slovenského šoubiznisu a Braňo Mojsej medzi ne rozhodne patrí. V pondelkovej časti sme spomínali aj iných. S tým to určite nemá žiadnu spojitosť,“ povedal pre topky.sk Daniel, ktorý si nemyslí, že by týmto obnovil staré konflikty. „Neviem, nemyslím si, že by to Braňo riešil, ale nikdy neviete, ako človek zareaguje. To je už na ňom, ale iste to nebolo myslené tak, aby sme vyvolali nejaké riešenie z jeho strany,“ vysvetlil tvorca. V tejto súvislosti sme sa snažili spojiť aj so samotným Mojsejom. Na naše telefonáty a správy však doposiaľ neodpovedal. 

VIDEO: Aj týmito scénkami si Daniel Dangl v minulosti pohneval Mojsejovcov.

Načo Monsterovci

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu