Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ďalšie tajomstvo Bartošovej listu na rozlúčku odhalené: Prekvapivý odkaz pre Rychtářa!

Iveta Bartošová v liste na rozlúčku spomenula aj svojho manžela Josefa Rychtářa. Zobraziť galériu (5)
Iveta Bartošová v liste na rozlúčku spomenula aj svojho manžela Josefa Rychtářa. (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - Šok! Iveta Bartošová (†48) spáchala samovraždu len 7 mesiacov po svadbe s Josefom Rychtářom (56), a to dokonca na jeho narodeniny. Po jej smrti sa na verejnosť dostali viaceré videá, v ktorých sa speváčka sťažovala na bezcitnosť svojho muža. Jej fanúšikovia mu dokonca dávajú celú tragédiu za vinu. O to viac prekvapujú slová, ktoré mu umelkyňa venovala v dovčera nemedializovanom liste na rozlúčku.

Toto nečakal nikto! Iveta Bartošová sa rozhodla skoncovať so svojím životom naozaj v nezvyčajný deň. Na vlakové koľaje sa vybrala na narodeniny svojho manžela Josefa Rychtářa. Bol to naozaj krutý „darček” a podľa mnohých názorov vypovedal o tom, že s ním už viac proste nedokázala vydržať. 

Svedčili o tom aj videá z nakrúcania pre televíziu Pětka. Iveta ich počas života zakázala vysielať, pretože ukazovali bezcitnosť jej muža. „Ja už nemôžem. Keď sa ho zbavím, tak sa mi strašne uľaví,” povedala vtedy speváčka pred kamerami. Niet teda divu, že Rychtář získal u verejnosti naozaj negatívny kredit. Sám tomu napomohol čudným a agresívnym správaním. 

O to viac teraz šokujú slová, ktoré blondínka napísala pred smrťou. Včera sme priniesli prvú časť jej rozlúčky s najbližšími, dnes český denník Blesk zverejnil pokračovanie. Umelkyňa sa vo svojich riadkoch prihovorila synovi Arturovi a životnému partnerovi Josefovi. „Arťo, si dospelý, pochopíš to. A tebe, Pepo – miláčik, ďakujem za záchranu života. Robila som vždy len to najlepšie. Už dlho nemôžem. Vaša Iveta a mama. Plačem, prepáčte,” znie druhá strana listu. Otázka je, či išlo o úprimné vyjadrenie lásky alebo sa speváčka proste len nechcela lúčiť negatívne.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu