Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Odhalenie pol roka po smrti Bartošovej: Posledné slová pred samovraždou!

Iveta Bartošová si myslela, že je pre blízkych príťažou. Zobraziť galériu (5)
Iveta Bartošová si myslela, že je pre blízkych príťažou.

PRAHA - Bývalá popová princezná Iveta Bartošová (†48) koncom apríla spáchala samovraždu. O jej úmysle skoncovať so životom svedčili aj listy na rozlúčku. Vdovec Josef Rychtář (56) po tragickej udalosti zverejnil jeden, ktorý bol adresovaný speváčkinmu synovi Arturovi (18). Existuje však aj ďalší venovaný ostatným blízkym. Práve posledné slová z neho sa teraz dostali na verejnosť.

Smutný deň! Dnes je to presne pol roka, čo Iveta Bartošová dobrovoľne ukončila svoj život pod kolesami vlaku. Pred samovraždou zanechala doma aj listy na rozlúčku. S jedným sa vdovec Josef Rychtář nechal hneď odfotiť, ďalší zhabala polícia. 

Muži zákona však tento dôkaz už vraj dávnejšie vrátili manželovi umelkyne. A zdá sa, že pred médiami ho opäť neskrýval. Denník Blesk totiž dnes zverejnil prepis listu, ktorý speváčka adresovala svojim najbližším. Originál podľa redakcie svedčí o tom, že bol písaný narýchlo, vznikol teda evidentne len krátko pred tragédiou.

Iveta napísala riadky, v ktorých prosí o odpustenie a zároveň vyjadruje lásku rodine a svojmu synovi: „Milí najdrahší, prosím, odpusťte mi, len vám pridávam starosti. Zbožňujem vás. Toto sa už nedá zvládnuť. Milujem vás, hlavne Artur – odpusť – tvoja navždy mama. Budem sa zhora na vás pozerať. Stále.”

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu