Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Fíha, to je (ne)chutné: Miro Jaroš bozkával prasa!

Miro Jaroš natáčal videoklip s prasnicou Eliškou, ktorú spevák dokonca aj pobozkal. Zobraziť galériu (6)
Miro Jaroš natáčal videoklip s prasnicou Eliškou, ktorú spevák dokonca aj pobozkal.

BRATISLAVA - Spevák Miro Jaroš sa okrem „dospeláckej“ tvorby venuje aj pesničkám pre detské publikum. Jednou z nich je aj novinka Pri stole, ku ktorej už predstavil aj veselý videoklip. Okrem detí do neho tentoraz obsadil aj prasiatko, s ktorým pracovať nebolo vôbec jednoduché. Napriek tomu si k nemu umelec našiel cestu a tohto štvornohého krochkajúceho kamaráta dokonca pobozkal!

Napriek tomu, že sa spevák označeniu detský idol bráni, je jasné, že aj dnešná generácia detí má vo svojich hudobných preferenciách jasno. „Je pravda, že ma zastavujú na ulici deti a spievajú mi uprostred nákupného centra moje pesničky. Je to milé, veľmi sa teším hlavne preto, že to, čo robím, deti baví a pomáha aj rodičom, ktorí majú neustále kopu nápadov na témy týchto pesničiek,” prezradil spevák, ktorý v rámci tvorby pre najmenších učí deti hravou formou užitočným veciam.

Po umývaní zúbkov, rúk, používaní čarovných slovíčok, či správania sa na ceste prichádza Jaroš s novinkou Pri stole, v ktorej rieši správne stolovanie. „K pesničkám vychádzajú aj knižky a v nich mi vždy s danou témou pomáha zvieratko. Stolovanie sa deti učia spolu s prasiatkom, ktoré sme preto museli obsadiť aj do videa,” prezradil Jaroš. 

No nakrúcanie s nevšedným domácim miláčikom nebolo úplne jednoduché, napriek tomu netradičného štvornohého miláčika za pomoc pri natáčaní odmenil pusou.  „Eliška za nami pricestovala až z Košíc. Majitelia ju chovajú ako domáceho miláčika, poslúcha na slovo, doma bežne papá pri stole, no v cudzom prostredí a po dlhej ceste až taká spoločenská nebola. Ale bola to zábava, s deckami sme sa nasmiali. Keď nešla ona k stolu, musel som ísť ja na zem,” komentoval s úsmevom Miro a priznal, že nabudúce si vezme na pomoc menej kuriózneho zvieracieho kamaráta.

Novú knihu Mira Jaroša s názvom Pri Stole si môžete kúpiť na stránke ipark.sk>>

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu