Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezda Kameňáku po 10 rokoch: Tá žena snáď ani nestarne!

Jana Paulová sa už roky nemení. Zobraziť galériu (8)
Jana Paulová sa už roky nemení.

PRAHA - Stále rovnaká! Jana Paulová (59) je známa najmä ako Vilma z troch častí Kameňáku. Filmy sa nakrúcali v rokoch 2003 až 2005, no na sympatickej herečke sa uplynulý čas príliš neprejavil. Stále disponuje štíhlou postavou aj širokým úsmevom. Pribudlo jej naozaj len minimum vrások. Blondínka o pár mesiacov oslávi šesťdesiatku, no tento vek by ste jej asi nehádali.

Opäť na obraze! Česká televízia Prima začala v týchto dňoch vysielať nový seriál Vinaři. Jednu z úloh v tomto počine získala aj Jana Paulová. Tá je známa najmä z filmov Zdeňka Trošku Kameňák 1, 2 a 3. No hoci od nakrúcania komédií už uplynul nejaký ten čas, blondínka akoby sa ani nezmenila. 

Jana patrí k herečkám, ktoré starnú akosi pomalšie. A to aj napriek tomu, že zatiaľ nevyužila služby plastického chirurga. „Asi sú to gény. Naozaj nemám žiadnu plastiku. Bojím sa ihiel. A tak, aj keď mi to niekedy napadlo, tak som si to zase rýchlo rozmyslela,” vyjadrila sa Paulová pomerne nedávno pre portál Super.cz. Ak si porovnáte aktuálne zábery s tými filmovými, zistíte, že umelkyni za tých približne desať rokov pár vrások naozaj pribudlo. No veľký rozdiel medzi snímkami skutočne nie je. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu