Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Finále Schwarzkopf Elite Model Look 2014 pre Českú a Slovenskú republiku je za dverami

Finále Schwarzkopf Elite Model Look 2014 Zobraziť galériu (19)
Finále Schwarzkopf Elite Model Look 2014 (Zdroj: Archív Elitemodels, Petra Kvasňovská)

Španielska sála Pražského hradu bude v utorok 2. septembra od 20:30 hod. hostiť 24 finalistiek a finalistov prestížnej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2014 pre Českú a Slovenskú republiku. Súťaž Elite Model Look je najväčšou modelingovou súťažou na svete, do ktorej sa každým rokom prihlási vyše 450.000 záujemcov z takmer 60 krajín.

Finále tohto ročníka prestížnej modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2014 pre Českú a Slovenskú republiku sa blíži k vyvrcholeniu. Dvanásť slovenských a dvanásť českých finalistov sa aktuálne pripravuje na galavečer.

Finalisti predvedú kolekcie módnych domov a z multibrandového butiku DUSNI3, ktorý ponúka modely značiek ako sú Vivienne Westwood, Diana von Fürstenberg, Jean Paul Knott či Joseph.

I tento rok sa na prestížnej prehliadke predstavia topmodelky agentúr Elite Prague a Elite Bratislava, napríklad ambasádorka projektu Schwarzkopf Elite Model Look SR 2014 Michaela Kocianová, česká víťazka svetového finále EML 2006 Denisa Dvořáková, české a slovenské topmodelky Zuzana Stráská, Magdaléna Langrová, Adriana Čerňanová a slovenská víťazka svetového finále EML 2003 Denisa Dvončová.

"Som veľmi potešený obrovským záujmom mladých slečien a mužov o súťaž Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR. Z viac ako 8 500 uchádzačov, ktorých sme videli za posledný rok, sme vybrali 24 nádejných adeptov. Verím, že finalisti, ktorí zvíťazia v Španielskej sále, budú úspešne reprezentovať obe krajiny aj na svetovom finále v čínskom Shenzhene, ktoré sa uskutoční v novembri ," prezradil riaditeľ súťaže Saša Jány.

O tom, že finalisti od účasti na kastingu museli prejsť naozaj tvrdou prípravou, svedčí aj video z backstagu. Pozrite si, ako to prebiehalo a čo začínajúce modelky o sebe prezradili.

BACKSTAGE VIDEO: Prípravy na finále Schwarzkopf Elite Model Look 2014

Rowenta for Elite Model Look Prague/Schwarkopf Elite Model Look CZ&SK 2014 from Bloges Robes on Vimeo.

Hlasujte a vyberte najzaujímavejšiu tvár Schwarzkopf Elite Model Look 2014 priamo TU.

​- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu