Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bartošovej duch straší Rychtářa: Neuveríte, čo sa deje v speváčkinej vile!

Duch Ivety Bartošovej vraj navštevuje vdovca Josefa Rychtářa. Zobraziť galériu (4)
Duch Ivety Bartošovej vraj navštevuje vdovca Josefa Rychtářa.

PRAHA – Od samovraždy Ivety Bartošovej (†48) ubehli už zhruba štyri mesiace, no vila po zosnulej speváčke je stále v centre pozornosti. Zásluhu má na tom vdovec Josef Rychtář (56), ktorý si k sebe nasťahoval skupinku podivných kamarátov. Tí najnovšie šokujú vyhláseniami, že sa im v dome zjavuje blondínkin duch.

Ako sme vás už na topkách informovali, dom po Ivete Bartošovej v súčasnosti okupuje skupinka čudákov. Vdovcovi Josefovi Rychtářovi totiž robia spoločnosť kamarát Standa a speváčkin fanúšik Petr Veselý. Práve on najnovšie zaskočil verejnosť tvrdeniami, z ktorých behá mráz po chrbte.

„V dome straší Ivetin duch. Počul som jej hlas a myslel som si, že je to pesnička, ktorú si Pepa púšťa. Ale nič nehralo a aj tak sme ju počuli. Taktiež z ničoho nič zhasla sviečka pri Ivetinej urne. Akoby to urobil nejaký duch,” opísal paranormálne javy pre portál super.cz Veselý.

Hoci by si na základe jeho slov mohla väčšina ľudí myslieť, že sa jedná o jasné znamenia, aby spoločne s kumpánmi speváčkin dom konečne opustili, on to vníma úplne inak. „Stáva sa, že sa duše vracajú do trvalého bydliska. Asi sa na Pepu chodí pozerať, tak ako mu to sľubovala,” uzavrel Bartošovej fanúšik.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu