Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vyšetrovanie Bartošovej smrti ukončené: Mrazivé detaily z policajnej správy!

Polícia už ukončila vyšetrovanie smrti Ivety Bartošovej. Zobraziť galériu (5)
Polícia už ukončila vyšetrovanie smrti Ivety Bartošovej.

PRAHA - Už to uzavreli! Tri mesiace trvalo vyšetrovanie smrti Ivety Bartošovej (†48), ktorá koncom apríla ukončila svoj život na koľajniciach v mieste svojho bydliska. V policajnej zápisnici sa nachádzajú hrozivé podrobnosti, ako tento skutok spáchala. Mrazí aj z výpovede strojvodcu, ktorý speváčku spozoroval, no vlak už nestihol zabrzdiť.

Iveta Bartošová v apríli spáchala samovraždu. V súvislosti s týmto jej činom sa vynárali rôzne teórie. Niektorí jej fanúšikovia obviňovali manžela Josefa Rychtářa, neskôr sa objavilo svedectvo o záhadnom mužovi, ktorý ju sprevádzal na koľaje.

Polícia však po troch mesiacoch vyšetrovania prišla k záveru, že na smrti speváčky nemá podiel žiadna iná osoba. „Iveta Bartošová v osudný deň odišla sama zo svojho trvalého bydliska smerom k rybníku a potom k železničnej trati, kde si sama bez cudzej pomoci ľahla pred idúcu vlakovú súpravu,” uviedla v tlačovej správe hovorkyňa Andrea Zoulová. To znamená, že v tomto prípade nebude nikto obvinený z napomáhania. 

V zápisnici sa nachádza aj svedectvo strojvedúceho, ktorý blondínku na koľajách zazrel a hneď mu bolo jasné, že sa schyľuje k tragédii. „Polícii popísal, že v blízkosti železničného prejazdu v Uhříněvsi uvidel ľudskú postavu nachádzajúcu sa v koľajisku. Okamžite použil rýchlobrzdu a zvukový signál. Táto osoba na zvukový signál zareagovala tak, že sa položila naprieč cez koľaje. Stretu už nemohol zabrániť a vlak do ležiaceho tela narazil,” zverejnila jeho opis situácie polícia.

Príčinou smrti speváčky boli hlavne devastačné poranenia hlavy a chodidla. „Tieto poranenia vznikli pôsobením tupého násilia veľkej intenzity a dajú sa vysvetliť prejdením kolesami vlakovej súpravy s následným zošmyknutím  tela,” píše sa v policajnom protokole.

Vdovec Josef Rychtář po ukončení vyšetrovania dúfa, že  dostane naspäť zabavený list na rozlúčku. Zároveň však údajne chystá aj žalobu kvôli tomu, že na verejnosť presiakli informácie z pitvy - zistenia patológov nájdete TU a TU.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu