Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Superstaristka po 5 rokoch odkopla frajera: A už je tehotná s iným!

Leona Šenková bude o pár mesiacov mamou. Zobraziť galériu (6)
Leona Šenková bude o pár mesiacov mamou.

PRAHA - Poriadne prekvapila! Leona Šenková (21) patrila počas SuperStar k súťažiacim, ktorí mali v súkromí stabilný vzťah. Po piatich rokoch však tmavovláska svojho priateľa zrazu opustila a začala chodiť s podstatne starším mužom. Odvtedy, ako svojim fanúšikom predstavila novú lásku, uplynulo len pár mesiacov. Napriek tomu si už spolu zakladajú rodinu.

Je tehotná! Leona Šenková sa zviditeľnila vďaka šou SuperStar. V tom čase chodila s priateľom Martinom, s ktorým sa neskôr zasnúbila a v októbri 2013 oslávili piate výročie vzťahu. Všetko vyzeralo ideálne, no o pár mesiacov už tmavovláska svojim fanúšikom predstavovala nového chlapa. „Po piatich rokoch som našla novú lásku. Báječné chvíľky zažívam,” napísala speváčka vo februári na sociálnu sieť. 

Jej vyvoleným sa stal o 16 rokov starší Karel. A v týchto dňoch Leona oznámila na Facebooku, že čoskoro budú traja. Otehotnela už po pár mesiacoch vzťahu. „Budem maminka malého speváka alebo speváčky. Dúfam, že budeme zdraví. Milujem ťa, môj anjelik... a môj Kájo. Budem spievať ďalej, dorobím si školu a to všetko len kvôli tebe, láska moja v brušku. Som šťastná,” uviedla Šenková v utorok večer k fotografii z ultrazvuku. Ktovie, možno bude čoskoro nasledovať aj svadba. 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu