Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Macatá speváčka zo SuperStar: Schudla a prihlásila sa do súťaže krásy!

Leona Šenková Zobraziť galériu (5)
Leona Šenková

PRAHA - Chce byť Miss! Exsuperstaristka Leona Šenková (22) nikdy nebola typ ženy, ktorá by sa pýšila superštíhlou postavou. Práve naopak - už počas svojho účinkovania v speváckej šou pútala pozornosť viacerými kilami navyše. Za posledný rok však tmavovláska výraznejšie schudla a... Prihlásila sa do súťaže krásy!

Leona Šenková sa do povedomia verejnosti dostala vďaka účinkovaniu v speváckej šou SuperStar. Už v tom čase bola talentovaná Češka macatejšia a rokmi sa na ňu ešte nejaké to kilo nalepilo. Navyše pred dvomi rokmi otehotnela a váha išla opäť nahor. 


Nahé FOTO superstaristky: Tá má ale odvahu!

SuperStaristka po 5 rokoch odkopla frajera: A už je tehotná s iným!


No po pôrode nastala veľká zmena – čiernovláska začala chudnúť. Až tak, že dnes sa chce speváčka stať kráľovnou krásy. Na svojom profile na sociálnej sieti Facebook totiž prezradila, že sa prihlásila do súťaže Miss!

Nie však do tej pre ultraštíhle kočky, ale pre ženy oblejších tvarov. „Mám nesmiernu radosť! Som v semifinále Miss Prima Křivky 2016!“ napísala mladá mamička na fanúšikovskej stránke. Svojou účasťou na súťaži, ktorá posudzuje najmä vonkajšie kvality ženy, chce umelkyňa dokázať, že aj dievča typu „krv a mlieko“ môže byť krásne. 

Leona Šenková sa na sociálnej sieti Facebook pochválila, že je v semifinále súťaže krásy Miss Prima Křivky 2016.
Zobraziť galériu (5)
Leona Šenková sa na sociálnej sieti Facebook pochválila, že je v semifinále súťaže krásy Miss Prima Křivky 2016.  (Zdroj: Facebook L.Š.)

Viac o téme: SuperStarLeona Šenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu