Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

V markizáckej SuperStar bola hviezdou, teraz čelí krutej realite: Namiesto slávy tvrdý pád!

Leona Šenková sa musela zmieriť s tým, že spev ju neuživí. Zobraziť galériu (4)
Leona Šenková sa musela zmieriť s tým, že spev ju neuživí.

PRAHA – Žiaru reflektorov vymenila za továrenský pás! Leona Šenková (21) sa zviditeľnila účinkovaním v speváckej šou SuperStar, kde rozhodne patrila k najvýraznejším talentom. A hoci mala našliapnuté na rozprávkovú kariéru, namiesto toho musí čeliť krutej realite. Po tom, čo tmavovlásku vyhodili zo školy, si zarába na živobytie tak, ako vie.

Takto si to nepredstavovala! Leona Šenková sa do povedomia Čechov a Slovákov dostala v roku 2009, keď skúšala šťastie v súťaži SuperStar. A hoci si prvenstvo odnášal Martin Chodúr, mnohí odborníci sa zhodovali v tom, že plnoštíhla tmavovláska má vďaka svojmu rockovému hlasu našliapnuté na úspešnú kariéru. Ako sa však s odstupom času ukázalo, na živobytie si spevom nedokázala zarobiť. 

Po tom, čo ju vyhodili zo štvrtého ročníka strednej školy, sa musela zamestnať v úplne inom odvetví, než je to umelecké. Pracuje za pásom vo fabrike na výrobu zámkov. „Dnešná doba je masaker. Predtým som si peniaze nevážila. Čo som zarobila, to som hneď aj minula,” priznala sebakriticky pre portál super.cz Šenková.

„Niektorí mi vyčítajú, prečo zarábam vo fabrike, ale tu aj tak iná práca nie je a muzikou sa málokto uživí. Aj majster sa čudoval, že takú hviezdu tam zamestnanú ešte nemali,” povedala tmavovláska, ktorá v minulosti nafotila odvážne zábery iba preto, aby sa pripomenula a zároveň zviditeľnila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu