Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najhoršie FOTO slovenského sexsymbolu: Takto ste ho nikdy nevideli!

Ján Koleník v časoch, kedy nikto netušil, že sa z neho vykľuje štýlový sexsymbol. Zobraziť galériu (16)
Ján Koleník v časoch, kedy nikto netušil, že sa z neho vykľuje štýlový sexsymbol.

BRATISLAVA - Toto vás určite dostane do kolien! Obľúbený herec z Paneláku Ján Koleník (35) sa „pochválil“ jojkárskemu Top Staru svojimi fotografiami, ktoré doposiaľ zrejme nik okrem jeho rodiny nevidel. Aktuálny sexsymbol vytiahol okrem iných záberov aj asi najhoršie snímky svojho života.

Herec Ján Koleník patrí medzi najžiadanejších umelcov a je označovaný za jeden z najväčších slovenských sexsymbolov súčasnosti. Nie vždy však vyzeral príťažlivo a štýlovo. 

Pred pár dňami totiž seriálový Maslák vytiahol na svetlo sveta svoje staršie fotografie. „Pochválil“ sa nimi v jojkárskom Top Stare. Na niektorých z nich sa však herec na seba takmer vôbec nepodobá, na ďalších zas pôsobí, akoby bol oblečený v cudzích veciach, lebo na ňom doslova visia. Zaujímavé sú bezpochyby aj jeho účesy – strih podľa hrnca alebo s hustou ofinou.

Ale to bola jednoducho taká doba. Móda z konca 80-tych a začiatku 90-tych rokov nesvedčala asi nikomu. Vtom čase by zrejme nikomu nenapadlo, že tento útly a nenápadný chlapec bude raz patriť medzi najsexi slovenské celebrity a dokonca sa stane aj tvárou módnych oblekov.

Dnes sa pri podobných starých záberoch zrejme každý iba pousmeje. „To už je tak dávno, že už mi je to jedno a práveže si poviem, že aspoň o niečom to bolo,“ povedal v Top Stare slovenský fešák. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu