Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Drsný útok Simony Krainovej: Marešova frajerka vyzerá ako k*rva!

Simona Krainová skritizovala štýl obliekania Petry Faltýnovej, čerstvej expartnerky Leoša Mareša. Zobraziť galériu (6)
Simona Krainová skritizovala štýl obliekania Petry Faltýnovej, čerstvej expartnerky Leoša Mareša.

KARLOVE VARY - Poriadne jej naložila! Simona Krainová (41) sa ako osoba pohybujúca sa vo svete modelingu občas vyjadruje k štýlu obliekania iných známych tvárí. Jej kritiku si v minulosti už zlizol aj Leoš Mareš (38). Najnovšie svojráznym spôsobom okomentovala Petru Faltýnovú (36). Len pár hodín pred rozchodom modelky a moderátora poukázala na to, že tmavovláska vyznáva štýl ľahkých diev.

Už si kopla aj do Faltýnovej! Simona Krainová v minulosti zhodila Leoša Mareša za to, čo si obliekol na fotenie kalendára. Aktuálne si rypla aj do jeho ex Petry Faltýnovej. Spravila tak len pár hodín predtým, ako párik oficiálne potvrdil svoj rozchod

Leoš a Petra sa tento rok vybrali na festival do Karlových Varov a užívali si v spoločnosti ostatných známych tvárí. Tmavovláska pri tejto príležitosti využila služby stylistu, ktorý oblieka aj Simonu. A tá prácu svojho kamaráta ocenila na sociálnej sieti. „Tu to Petre naozaj pristane,” komentovala fotografiu z celebritnej párty. 

Chválu ale zakončila dosť ostro. „Kiež by ten ku*vokolotoč navždy pochovala,” napísala Krainová. Týmito slovami dala jasne najavo, čo si myslí o Faltýnovej outfitoch, ktoré si vyberá modelka sama. Že nemá vždy šťastnú ruku a nosí naozaj nebezpečne krátke šaty, dokazuje napríklad aj naša fotografia z talentovej šou, kde ukázala nohavičky... Nájdete ju v GALÉRII.

Simona Krainová pochválila Petru Faltýnovú svojráznym spôsobom. Vytkla jej predchádzajúce outfity v štýle ľahkých dievčat.
Zobraziť galériu (6)
Simona Krainová pochválila Petru Faltýnovú svojráznym spôsobom. Vytkla jej predchádzajúce outfity v štýle ľahkých dievčat.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu