Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ach, môj Bože: Takto otrasne vyzerá slávna česká modelka bez mejkapu!

Petra Faltýnová pózovala bez mejkapu. V porovnaní so záberom, na ktorom je nalíčená, je to obrovský rozdiel. Zobraziť galériu (8)
Petra Faltýnová pózovala bez mejkapu. V porovnaní so záberom, na ktorom je nalíčená, je to obrovský rozdiel.

PRAHA - Takto ju nepoznáte! Petra Faltýnová (36) sa u nás stala známou po boku moderátora Leoša Mareša (38), s ktorým sa ale v lete rozišla. Brunetka sa teraz venuje hlavne práci modelky a svojej dcére Adrianke (4), ktorá už v útlom veku kráča v maminých šľapajách. Práve pri skúške šiat na nadchádzajúcu prehliadku sa manekýnka ukázala bez mejkapu. A pohľad na ňu mnohých prekvapil. Trochu líčidiel by jej rozhodne neuškodilo.

Odvážna! Petra Faltýnová sa ako modelka prezentuje na prehliadkach vždy s dokonalým mejkapom. Inak tomu nie je ani na spoločenských akciách, ktoré si donedávna užívala po boku moderátora Leoša Mareša. V bežné dni, ktoré trávi so svojou dcérkou, si však tmavovláska na bezchybné líčenie nepotrpí.

Petra to dokázala pri skúške šiat na módnu šou, kde bude vystupovať aj s malou Adriankou. Dokonca so svojou prirodzenou tvárou bez problémov zapózovala. „Príliš to neriešim. Keď pobehujem po Prahe alebo som na detskom ihrisku, vôbec sa tým nezaoberám,” povedala k téme mejkapu Faltýnová pre český web Super.cz.

Pri pohľade na modelku však mnohým napadne, že aspoň základnú fasádu na seba hodiť mohla. Nie všetky zábery, ktoré na skúške vznikli, totiž vyzerajú vábne. Lepším riešením by bola zlatá stredná cesta. Úplne najkrajšie totiž vyzerá Petra s jemným líčením a zvýraznenými očami.

Povedali by ste, že na zábere pózuje uznávaná modelka?
Zobraziť galériu (8)
Povedali by ste, že na zábere pózuje uznávaná modelka?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu