Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nová moderátorka Jojky: Ešte len nastúpila a už... Problém!

Ján Mečiar moderoval včerajšie Noviny o 17:00 bez svojej kolegyne. Zobraziť galériu (5)
Ján Mečiar moderoval včerajšie Noviny o 17:00 bez svojej kolegyne.

BRATISLAVA – Kam sa vyparila?! Ako sme vás na topkách informovali, tím jojkárskych moderátorov nedávno posilnila Mária Ölvedyová (32). Tá predtým zastávala pozíciu redaktorky. A hoci boli ohlasy na sympatickú tmavovlásku pozitívne, včera v Novinách o 17:00 chýbala. Zisťovali sme dôvod.

Nečakaná zmena! Včera popoludní došlo na obrazovkách Jojky k pomerne výnimočnej situácii. Spravodajskou reláciou Noviny o 17:00, ktorú doposiaľ uvádzala vždy moderátorská dvojica, totiž divákov sprevádzal len Ján Mečiar. Jeho nová posila - sympatická tmavovláska Mária Ölvedyová, pred kamerami chýbala.

Na Kolibe sme preto zisťovali, čo sa stalo. „Nemohla vysielať z osobných dôvodov, preto Ján Mečiar moderoval Noviny o 17:00 výnimočne sám,” reagovala na margo toho hovorkyňa Jojky Lucia Kulihová. „Aj v minulosti sa stali prípady, kedy spravodajskú reláciu moderoval jeden moderátor,” dodala.

Ako sa nám podarilo zistiť, Máriu “nepustila” do práce rodina. „Mala som neodkladné materské povinnosti. V stredu už chýbať nebudem,” reagovala s úsmevom Ölvedyová, ktorá pred dvoma rokmi priviedla na svet synčeka Michala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu