Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kveta Horváthová sa zalizovala v priamom prenose: Rozpálil ju svalnatý striptér!

Kveta Horváthová sa pri pohľade na striptéra takto zalizovala. Zobraziť galériu (9)
Kveta Horváthová sa pri pohľade na striptéra takto zalizovala.

BRATISLAVA – Dostala chuť na mladšie mäsko?! Kveta Horváthová (37) je pred kamerami profesionálkou, ktorú dokáže vyviesť z miery len máločo. Počas vysielania stredajšieho Telerána však mala chvíľkami problém sa sústrediť. Blondínku totiž priviedla do rozpakov prítomnosť sexy svalnáča, ktorý sa živí nahotou. Lačné pohľady moderátorky pobavili nejdeného diváka.

Prišla si na svoje! Neodmysliteľnou súčasťou markizáckeho Telerána sú zaujímaví hostia pôsobiaci v rôznych oblastiach. V stredu ráno dostal priestor pred kamerami aj svalnatý striptér Diego, ktorý zaujal nejednu diváčku. Zjavne rozpálená však bola aj moderátorka Kveta Horváthová. Pri pohľade na sympatického mladíka si totiž hrýzla do pery a hladkala sa po tvári.

Moderátorkine gestá si všimli aj pozorní diváci. „Kvetka zabudla skoro dýchať,” reagoval pobavene jeden z nich na facebookovej stránke relácie. „Prehĺtala slinky, keď ujo rozprával. Ktovie, čo jej hlávkou behalo,” pridal sa s pobavením ďalší z priaznivcov Telerána. Horváthovej tak po nepríjemnom rannom vstávaní sexi Diego nepochybne vylepšil deň.

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu