Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Markizáčka Horváthová zatienila modelky: Kveta, si to vážne ty?!

Kveta Horváthová svojim výzorom počas módnej prehliadky prekvapila. Zobraziť galériu (15)
Kveta Horváthová svojim výzorom počas módnej prehliadky prekvapila. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Kveta Horváthová (37) patrí k ženám, ktoré neobľubujú príliš veľké zmeny na svojom zovňajšku. Plavovláska sa totiž už dlhé roky na obrazovkách objavuje s tým istým účesom a aj svoj štýl obliekania už niekoľko rokov nemení. No tentokrát urobila výnimku. V spoločnosti sa totiž objavila tak, ako ju nepoznáme.

Uplynulý piatok sa niesol v znamení kvetov, zvierat, ale aj geometrie. V jednom z hotelov v centre Bratislavy sa totiž konala módna prehliadka internetového portálu, ktorý svojim zákazníkom ponúka modely najznámejších svetových značiek. Večerom plným inšpirácií na jar a leto 2014 sprevádzala markizáčka Kveta Horváthová. No a práve ona počas večera pútala azda najviac pozornosti. 

Dlhoročná tvár televízie sa totiž v spoločnosti objavila tak, ako sme ju doposiaľ nemali možnosť vidieť. Zdá sa, že počas stylingu svojho zovňajšku si poriadne vyhodila z kopýtka. Plavovláska, ktorá sa oblieka skôr striedmo a uprednostňuje predovšetkým zemité farby, sa totiž tentokrát objavila v pestrofarebných kvetinových nohaviciach.

To však zďaleka nebolo jediné, čím blondínka zaujala. Pohľady všetkých pútala aj netradičným účesom. Vlasy, ktoré si moderátorka rannej relácie už roky upravuje rovnako, sa tentokrát tiež dočkali experimentu. Na prehliadke sa totiž dlhoročná tvár televízie v Záhorskej Bystrici objavila s bohatými kučerami na hlave. Celý zaujímavý look markizáčka už iba podčiarkla hriešne drahými hodinkami. „Konečne sa cítim hodnotná,“ zavtipkovala si Horváthová, ktorej sa na ruke leskol kúsok za neuveriteľných 20 000 eur.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu