Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Trápne chvíle pre Majka Spirita v šou Hlas Česko Slovenska!

Majk Spirit v šou Hlas Česko Slovenska prežil trápne chvíle. Zobraziť galériu (6)
Majk Spirit v šou Hlas Česko Slovenska prežil trápne chvíle. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto nečakal! Majka Spirita pozná na Slovensku azda každý. V súčasnosti totiž patrí k najvyhľadávanejším domácim raperom. No to sa rozhodne nedá povedať o susedných Čechách. Bratislavčan sa o tom presvedčil v speváckej šou Hlas Česko Slovenska, kde zažil trápny moment. Súťažiaca mu totiž na rovinu povedala, že ho vidí prvýkrát v živote a požiadala ho, aby sa jej predstavil. Diváci toho budú svedkami dnes večer.

Majk Spirit, ktorý v súčasnosti hľadá spevácke talenty v šou Hlas Česko Slovenska, patrí doma k najznámejším hudobným interpretom súčasnosti. No v neďalekých Čechách tomu už tak nie je. Zatiaľ čo o jeho kolegoch - Dare Rolins, Marte Jandovej, Pepovi Vojtkovi a Michalovi Davidovi sa dá hovoriť ako o hviezdach medzinárodného charakteru, mladého rapera u našich susedov pozná len málokto. 

Bratislavčan to zistil zrejme až v projekte. Tam sa totiž kvôli tomu ocitol v trápnej situácii „Vás vidím po prvýkrát v živote,“ zahlásila súťažiaca Lenka Hrůzová, keď uvidela všetkých koučov. To však bol len začiatok. Nepríjemné chvíle pre rapera mladá speváčka ešte umocnila svojimi ďalšími slovami. „Keďže vás vôbec nepoznám, mohli by ste mi povedať, kto ste? Ako aby som teda vedela. Ja to nemyslím zle, ja len fakt neviem,“ dodala rockerka. 

Majk Spirit takúto reakciu rozhodne nečakal. Po brunetkinej úprimnej otázke mu totiž zamrzol úsmev na tvári. Môže byť však rád. Je totiž isté, že po koučovaní v Hlase bude v Českej republike určite známy. 

Video: Vystúpenie súťažiacej Lenky, ktorá strápnila Majka Spirita. 

Lenka Hruzová - Hlas Česko Slovenska

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu