Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

»Pyšná princezná« ukázala talent: Dcéra kráľa Miroslava v markizáckom Hlase!

V šou Hlas Česko Slovenska skúsila svoje šťastie aj Veronika, dcéra herca Vladimíra Ráža, ktorý v rozprávke Pyšná princezná stvárnil kráľa Miroslava. Zobraziť galériu (7)
V šou Hlas Česko Slovenska skúsila svoje šťastie aj Veronika, dcéra herca Vladimíra Ráža, ktorý v rozprávke Pyšná princezná stvárnil kráľa Miroslava.

BRATISLAVA - V markizáckom Hlase Česko Slovenska dnes vystúpi „princezná“! Súťažiaca Veronika Rážová (33), ktorá v projekte zaspieva duet spolu so svojím priateľom Michalom Součekom (29), je totiž dcérou známeho herca Vladimíra Ráža (†77). Ten v minulosti stvárnil kráľa Miroslava v nezabudnuteľnej rozprávke Pyšná princezná.

Hovorí sa, že jablko nepadá ďaleko od stromu. Platí to aj v prípade súťažiacej Veroniky Rážovej. Tmavovláska, ktorá sa v stredu predstaví v šou Hlas Česko Slovenska, svoju lásku k umeniu evidentne zdedila po svojom otcovi. Je totiž dcérou známeho herca Vladimíra Ráža. Toho si mnohí môžu pamätať ako nezabudnuteľného kráľa Miroslava z legendárnej rozprávky Pyšná princezná.

Rodáčka z Prahy, ktorá sa narodila len s jednou rukou, sa však spevu nikdy nevenovala profesionálne. No rada sa zúčastňovala karaoke vystúpení a práve tak sa spoznala so svojím priateľom Michalom Součkom. Po jeho boku sa objaví aj v súťaži. Ak chcete vedieť, ako dvojica v šou dopadne, nenechajte si ujsť Hlas Česko Slovenska. 

Video: Veronika Rážová a Michal Souček v Hlase Česko Slovenska.

Rážová a Souček v Hlase Česko Slovenska.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu