Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slovenský sexsymbol Koleník ako ho nepoznáte: Pozrite, ako teraz vyzerá!

Ján Koleník Zobraziť galériu (6)
Ján Koleník

BRATISLAVA – Zmenil sa! Herec Ján Koleník (36) je divákom známy predovšetkým z jojkárskeho seriálu Panelák. Tam hral vyvoňaného zvodcu a nenapraviteľného sukničkára, ktorému neodolala žiadna žena. Pred pár dňami sa nám ho podarilo nafotiť tak, ako ho mnohí ešte nevideli. Pozrite, ako sa zmenil.

Ján Koleník hral dlhé roky obľúbenú postavu mafiána Masláka v jojkárskom Paneláku. Najnovšie spolupracuje na novom seriáli Zoo, kde sa ukáže s novým imidžom.  

Jeden z najznámejších slovenských sexidolov totiž namiesto krásnych žien bude viac nakrúcať so zvieratami a nielen kvôli tomu sa tvorcovia snažia jeho postavu diametrálne odlíšiť od tej predchádzajúcej.

Okrem outfitov Koleník zmenil aj svoj zovňajšok. Nechal si narásť fúzy i krátku bradu. Takéhoto zarasteného sme ho snáď ešte nevideli. Zaujímalo nás preto, či mu to neprekáža „Zoo má byť iný seriál ako to, čo tu bolo doteraz. Chceme sa odlíšiť. Pracujeme na imidži. Cítim sa v tejto úlohe, ako je nastavená, dobre,“ povedal nám herec, ktorému pristane aj tento zarastený drsný look. Nechajme sa prekvapiť, či si nechá narásť aj dlhšiu bradu, ako je to dnes u mladých mužov v móde. 

Ján Koleník s novým imidžom. Nechal si narásť fúzy i bradu.
Zobraziť galériu (6)
Ján Koleník s novým imidžom. Nechal si narásť fúzy i bradu.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Ján Koleník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu