Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Šok pre Puškárovú: Razia kukláčov a odvlečenie do väzby!

Zlatica Puškárová určite prežívala chvíle plné strachu kvôli zadržaniu jej brata Petra. Zobraziť galériu (4)
Zlatica Puškárová určite prežívala chvíle plné strachu kvôli zadržaniu jej brata Petra.

BRATISLAVA – Ďalšie nepríjemnosti! Markizácka moderátorka Zlatica Puškárová (36) prežívala vo štvrtok chvíle plné strachu. V ranných hodinách totiž jej brat Peter (40) skončil po razii kukláčov vo väzbe. Príčinou je podľa medializovaných informácií vyšetrovanie spojené s trestnou činnosťou na Daňovom úrade v bratislavskej Petržalke. V súvislosti s touto kauzou zadržali aj štátneho úradníka, ktorý je dlhoročným expertom na dane.

Brata známej markizáckej moderátorky Zlatice Puškárovej vo štvrtok ráno zatkli v dome v Dunajskej Lužnej kukláči. V Justičnom paláci strávil podľa našich informácií celý deň. Podvečer sa nám s ním podarilo spojiť. „Do domu, v ktorom momentálne prespávam a plánujem ho odkúpiť, prišli kukláči. Mysleli si, že idú za niekým iným, ale keď ma tam už videli, tak ma len tak zadržali. Ako dôvod po hodine uviedli podozrenie na neoprávnené užívanie nehnuteľnosti. Hoci tam mali doklady o oprávnenosti užívania. Policajti ma dlhodobo šikanujú,” povedal na margo svojho zadržania Puškár, ktorý zároveň obvinil mužov zákona z toho, že „keď som sa vrátil z väzby, chýbalo mi asi 30 tisíc eur.”

Podľa informácií televízie Joj má jeho zadržanie súvis s policajnou akciou vykonanou v rovnakom čase na daňovom úrade v Petržalke. Detektívi Národnej kriminálnej agentúry prezídia policajného zboru zadržali v spomínanej inštitúcii vysokopostaveného štátneho úradníka. „Ide o podozrenie z daňovej trestnej činnosti. V tejto chvíli prebiehajú procesné úkony. Nie je možné poskytnúť ďalšie informácie,” uviedla hovorkyňa policajného prezídia Andrea Dobiášová.

Predseda neparlamentnej strany Právo a spravodlivosť však popiera akúkoľvek spojitosť s týmto prípadom. „Nemám s tým nič spoločné. Už som vám vysvetľoval, prečo ma zadržali,” reagoval pre topky.sk Peter Puškár, ktorý už bol v minulosti trestne stíhaný za daňový a poistný podvod. Za mrežami strávil rok, no bol zbavený viny, a tak ho prepustili na slobodu. 

V súvislosti so vzniknutou kauzou sme sa snažili skontaktovať aj s markizáckou moderátorkou Zlaticou Puškárovou. Chceli sme vedieť, čo na to hovorí a či si myslí, že išlo o nedorozumenie. Na naše telefonáty ani sms správu však nereagovala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu