Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

HUMUS-áčka zo SuperStar opäť šokuje: Natočila zvrátené »porno«!

Pavla Filipová rada púta pozornosť a je jej zrejme jedno, akým spôsobom. Zobraziť galériu (8)
Pavla Filipová rada púta pozornosť a je jej zrejme jedno, akým spôsobom. (Zdroj: internet)

PRAHA - Zdá sa, že na českej „hudobnej“ scéne sú skutoční fajnšmekri! Nie je to tak dávno, čo internetom preletelo video s názvom Party lajf. Účastníčka minuloročnej SuperStar Pavla Filipová v ňom šokovala skutočne zaujímavými sexuálnymi praktikami, pri ktorých napríklad olizovala nevinnú sliepku. No po polroku prichádza s novinkou. A držte sa, toto je ešte väčší humus ako jej prvotina.

Pavla Filipová rozvírila vody českého šoubiznisu začiatkom septembra minulého roka. Vtedy doslova šokovala svojím počinom s názvom Party lajf, ktorý sa s prehľadom môže zapísať do histórie českej popovej scény ako vyslovene najnechutnejšie video vôbec. Odvtedy ju azda nikto nenazve inak ako „tá, čo olizovala sliepku“. Väčšina ľudí by sa po takomto trapase asi zatvorila doma a už nikdy nevychádzala medzi ľudí. To však nie je prípad ambicióznej tmavovlásky. 

Najnovšie na zmysly všetkých odvážlivcov zaútočila klipom s názvom Chaka Raka. A napriek tomu, že by už len málokto očakával, že môže byť niečo horšie ako jej prvotina, „speváčka“ sa prekonala! Bičíky, sado-maso kožené masky, nahý muž či rôzne erotické pomôcky - presne takto vyzerá video, ktorým sa dievčina zúfalo túžiaca po sláve snaží upútať pozornosť. A to sa jej v podstate aj podarilo. Nad týmto HUMUSOM sa totiž pozastaví asi naozaj každý. 

Aj samotný text jej „piesne“ je vskutku kreatívny. „Ja chcem byť slávna, vy budete roboti. Mr*ám vás všetkých, ste choboti. Zrovna ty si kečup, dám si ťa na párok, nečum,“ chrlí zo seba Pavla jednu perlu za druhou. My vám z tohto veľdiela prinášame iba zopár jemnejších záberov. Ak však viedoklip k piesni Chaka Raka chcete vidieť, vyhľadajte si ho na internete. No pozor, len na vlastné riziko!

VIDEO: Takto sa Pavla Filipová predviedla v šou Česko Slovenská SuperStar.

SuperStar - Pavla Filipová

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu