Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Adriana Kmotríková ako Barbie, najkrajšia Slovenka ako ste ju nevideli!

Jojkárka Adriana Kmotríková (vľavo) predviedla outfit a lá Barbie, najkrajšia Slovenka Jeanette Borhyová (vpravo) zas svoje telo v sexi spodnej bielizni. Zobraziť galériu (6)
Jojkárka Adriana Kmotríková (vľavo) predviedla outfit a lá Barbie, najkrajšia Slovenka Jeanette Borhyová (vpravo) zas svoje telo v sexi spodnej bielizni.

BRATISLAVA - Bolo sa na čo pozerať! Včerajší večer sa niesol v duchu všetkých zamilovaných. V centre Bratislavy sa totiž konala valentínska párty. Pozvanie do spoločnosti prijala aj moderátorka Adriana Kmotríková (42). Tá zaujala svojím cukríkovo ružovým outfitom, vďaka ktorému vyzerala ako bábika Barbie. Pozornosť prítomných hostí pútala aj Miss Universe SR 2013 Jeanette Borhyová (21), ktorá sa na móle predviedla v dráždivej spodnej bielizni.

Galéria: Fotoreportáž z valentínskej párty
Štvrtkový večer sa niesol v znamení lásky. V jednom z bratislavských podnikov sa totiž deň pred sviatkom všetkých zamilovaných konala valentínska párty. Tú spoluorganizovala módna televízia Fashion TV. Pozvanie na akciu prijalo mnoho tvárí slovenského šoubiznisu. Medzi nimi nechýbala napríklad  moderátorka Adriana Kmotríková, ktorá sa zrejme nechala inšpirovať duchom večera. 

Jojkárka totiž do spoločnosti dorazila v skutočne tematickom outfite. Nahodila sa do cukríkovo ružového kabátika, čím nadchla všetkých prítomných. V kombinácii s blond vlasmi totiž na prvý pohľad pripomínala známu bábiku Barbie. 

Zraky prítomných hostí na seba pútala aj úradujúca Miss Universe SR Jeanette Borhyová. Tá sa totiž na módnej prehliadke, ktorá bola súčasťou večera, predviedla v skutočne dráždivej spodnej bielizni. Prítomným pánom sa tak naskytol pohľad „pre Bohov“ - najkrajšiu Slovensku videli oblečenú iba vo zvodnej čipke. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu