Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vystrašená jojkárka Kmotríková: Toto keby som vedela skôr...

Keby sa Adriana Kmotríková dozvedela správu o leteckom nešťastí na Ukrajine skôr, domov z dovolenky by sa zrejme lietadlom nevrátila. Zobraziť galériu (4)
Keby sa Adriana Kmotríková dozvedela správu o leteckom nešťastí na Ukrajine skôr, domov z dovolenky by sa zrejme lietadlom nevrátila. (Zdroj: archív A.K.)

BRATISLAVA - Dlhé dva týždne trvalo, kým si Adriana Kmotríková (43) našla ideálne miesto na letný oddych. S rodinou si to napokon namierili na slnečnú Sardíniu, kde strávili niekoľko krásnych dní. No chvíle plné pohody a oddychu mohli mať poriadne nepríjemný koniec. Ak by sa totiž moderátorka dozvedela o leteckom nešťastí na Ukrajine skôr, zrejme by jej cesta domov na Slovensko nebola taká pokojná.

Podobne ako väčšina Slovákov, aj jojkárska moderátorka Adriana Kmotríková si v uplynulých dňoch dopriala príjemné chvíle oddychu pri mori. Jej cesty spolu s rodinou viedli na taliansku Sardíniu, kde strávili krásny pobyt. No stačilo málo a ideálnu dovolenku mohlo ukončiť poriadne nepríjemné zistenie. 

Plavovláska totiž z letoviska odchádzala v čase, kedy svetom otriaslo letecké nešťastie na Ukrajine. Keďže sa však táto informácia k známej Slovenke nedostala, pokojne nastúpila do lietadla a bez akejkoľvek neistoty či strachu priletela domov. No keby sa k internetu dostala skôr, všetko by bolo úplne inak. 

„Nevedela som o tom. Stalo sa to deň pred našim odchodom a keďže chcem mať na dovolenke oddych od internetu a televízie, vôbec som sa k tejto správe nedostala. No keby som to vedela skôr, asi by sa mi letelo horšie. Veľmi sa ma to dotklo. Je to niečo strašné. Až som sa skoro rozplakala,“ prezradila pre topky.sk Kmotríková.

Adriana si napriek menším nepríjemnostiam dovolenku v konečnom dôsledku do sýtosti užila. „Mali sme sa celkom dobre. Deti síce ochoreli, brali aj lieky, ale nedržalo ich to dlho. Prvé 2 dni dokonca silno fúkalo. Aj som volala našej meteorologičke pani Jarošovej, že dokedy to bude trvať a povedala, že to je vietor Mistral a bude trvať 2 dni. A tak aj bolo. Ale fakt som si veľmi oddýchla. Po celkom školskom roku som to naozaj potrebovala,“ povedala nám jojkárka. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu