Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Riaditeľ Joj František Borovský sa pustil do Pavla Ruska

Pavol Rusko (vľavo) a František Borovský jeden o druhom evidentne nemajú vysokú mienku. Zobraziť galériu (7)
Pavol Rusko (vľavo) a František Borovský jeden o druhom evidentne nemajú vysokú mienku.

BRATISLAVA - Ako dvaja kohúti! Mediálnou udalosťou tohto roka je nepochybne prestup Marianny Ďurianovej (37) z Markízy do Jojky. Bývalý šéf zo Záhorskej Bystrice Pavol Rusko (50) si však nemyslí, že to televízii na Kolibe nejako výrazne pomôže. Tento jeho názor sa zrejme dotkol generálneho riaditeľa Františka Borovského (37). Exmarkizákovi preto adresoval nie príliš lichotivé slová. A aká bola reakcia?!

Uťahujú si jeden z druhého! Mediálny svet v poslednej dobe šokovali prestupy dlhoročných markizáckych tvárí ku konkurencii. Najväčším úlovkom jojkárov sa stala Marianna Ďurianová, čo nenechalo chladným ani jej objaviteľa Pavla Ruska. 

Bývalý šéf modro-žltých sa pre týždenník Plus 7 dní vyjadril v zmysle, že pre Markízu je to síce strata, no Jojke to nijako nepomôže. Podľa neho Záhorská Bystrica mediálnemu trhu dominuje, Koliba jej príliš na päty nešliape a výsledkom týchto zmien ľahko môžu byť dve slabé televízie. 

Tieto jeho slová nenechali chladného Františka Borovského, ktorý do svojej stajne zlákal Vila Rozborila, Pavla Bruchalu, tím Búrlivého vína či spomínanú Ďurianovú. „Pán Rusko bol kedysi fakt dobrý televízny profík. Dnes je ako vrátnik, pýtajú sa ho, len keď niekto odchádza,” rypol si do zakladateľa Markízy. 

Topky.sk preto zisťovali, aký vzťah majú títo dvaja muži, ktorí - či už v minulosti alebo v súčasnosti - obsadili v mediálnej brandži vysoké pozície. „Pána Borovského som nikdy nevidel, v živote som ho nestretol a nemal som s ním nikdy žiadny konflikt,” prezradil nám Pavol Rusko. 

Na jojkárovom výroku sa síce zasmial, no nasledujúce slová svedčia o tom, že tiež o ňom nemá vysokú mienku. „Toto vyjadrenie o ňom hovorí azda všetko. Keď si myslí, že je majster sveta, tak mu odkazujem, aby si dával v živote dobrý pozor, aby to tak aj zostalo. Lebo moja stará mama mi hovorila: ‚Keď ideš hore, nezabudni zdraviť ľudí, ktorých stretávaš, lebo ich môžeš stretnúť aj cestou dole.‛ Evidentne na to pán Borovský nemyslí. Ale je to jeho problém a vôbec mi nestojí za komentár,” povedal pre topky.sk exmarkizák. Zostáva už len dúfať, že páni sa v blízkej dobe nestretnú zoči-voči. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu