Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nela Pocisková: Pokus o samovraždu v Búrlivom víne

Nela Pocisková, ktorá v seriáli Búrlivé víno stvárňuje Ninu Dolinskú, sa pokúsila o samovraždu.  Zobraziť galériu (7)
Nela Pocisková, ktorá v seriáli Búrlivé víno stvárňuje Ninu Dolinskú, sa pokúsila o samovraždu. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Láska robí divy! A najmä tá nešťastná. Nela Pocisková (23) sa vo včerajšej časti markizáckeho seriálu Búrlivé víno ocitla na pokraji života a smrti. Jej seriálová postava Nina Dolinská sa totiž kvôli nečakanému rozchodu rozhodla so svojim životom skoncovať. Pokúsila sa preto o samovraždu.

Nie je to tak dávno, čo sa prevalila informácia o utajovanom romániku kolegov Nely Pociskovej a Filipa Tůmu. Dvojica dokonca spoločne privítala nový rok na romantickej dovolenke v Taliansku. No zatiaľ čo herečke sa v súkromí darí, v prípade jej seriálovej postavy z markizáckeho Búrlivého vína sa o šťastných chvíľach rozhodne hovoriť nedá. Sympatickej Nine Dolinskej sa totiž všetko rúca ako domček z karát. Tomu tvorcovia prispôsobili aj jej vizáž.

V čase, kedy svadba s Martinom Roznerom (Juraj Loj) skrachovala, Nela svoju seriálovú hrdinku chválila. „Väčšinou je Nina usmiata a vyrovnaná. Je to silná žena, ktorá má odvahu bojovať za to, čo je pre ňu v živote najdôležitejšie,“ povedala pre topky.sk Pocisková. No zdá sa, že aktuálne akosi dochádzajú vinárke sily. Vo včerajšej epizóde sa totiž rozhodla so svojim životom nadobro skoncovať. Stvárnenie takýchto scén určite nebolo jednoduché. No herečka ich zvládla na jednotku. Čo poviete?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu