Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Búrlivé víno: Juraj Loj sa v seriáli neobjavuje

Juraj Loj sa v seriáli Búrlivé víno objavuje čoraz menej. Zobraziť galériu (8)
Juraj Loj sa v seriáli Búrlivé víno objavuje čoraz menej.

BRATISLAVA - Odišiel preč... Natrvalo?! Juraj Loj (30) patrí medzi hlavné hviezdy Búrlivého vína. No v poslednom období akoby sa pod ním v seriáli zem zľahla. V uplynulých častiach sa totiž vôbec neobjavuje. Ak tak, maximálne iba v spomienkach Niny Dolinskej (Nela Pocisková) zo starých častí. Naopak, čoraz viac priestoru dostáva nová markizácka posila Milo Kráľ (38). Ten je novou láskou spomínanej herečky. Žeby sa mali začať diváci obávať seriálového konca postavy Martina Roznera? V Záhorskej Bystrici sme zisťovali viac.

Martin a Nela - presne tieto dve postavy napadnú väčšine divákov ako prvé, keď sa spomenie Búrlivé víno. Markizácky počin si bez nich mnohí nevedia už ani predstaviť. Sú totiž od jeho úplného začiatku prezentovaní ako hlavné hviezdy. V posledných dňoch sa však zdá, že seriál je predovšetkým o Nele Pociskovej. Jej herecký kolega Juraj Loj sa totiž v aktuálnach epizódach vôbec neobjavuje. 

A ako sa nám podarilo zistiť, tak skoro sa ani neukáže. „Martin a Rita sa nebudú objavovať v Búrlivom víne niekoľko epizód,“ povedala pre topky.sk PR manažérka televízie Markíza Ivana Pôbišová. V tejto súvislosti sa preto vynára otázka, či to neznamená pre herca blížiaci sa seriálový koniec.

Tejto myšlienke nahráva aj fakt, že zatiaľ čo Martin Rozner sa z deja pomaly vytráca, tvorcovia dávajú čoraz viac priestoru novej seriálovej postave Erikovi Haladovi (Milo Kráľ). Rovnako zaujímavá je aj informácia, že hlavnou dejovou linkou blížiacich sa epizód je rozvíjajúci sa vzťah sympatickej vinárky a jej šarmantného objavu.

Žeby seriálový nováčik napokon vytlačil Loja z pozície hlavnej mužskej hviezdy? Televízia to nevyvrátila. „Postava, ktorú stvárňuje Juraj Loj, je a bude naďalej dôležitou súčasťou deja. Rovnako ako postava Erika, ktorého hrá Milo Kráľ,“ dodala Pôbišová. Čo na to hovoríte vy?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu