Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Nela Pocisková je v Búrlivom víne strhaná a bez mejkapu

Nela Pocisková sa z usmiatej vinárky zmenila na utrápenú ženu. Zobraziť galériu (8)
Nela Pocisková sa z usmiatej vinárky zmenila na utrápenú ženu. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Fúha, ani sa na seba nepodobá! Nela Pocisková (23) donedávna v markizáckom seriáli Búrlivé víno predstavovala usmiatu vinárku plnú pozitívnej energie. V poslednej dobe má však jej postava až príliš veľa smutných scén. A v najnovšej časti ako keby to už ani nebola ona. Vyťahané tepláky, neumyté vlasy, žiaden mejkap a utrápený výraz tváre mladučkej herečke rozhodne nepristanú. Veď posúďte sami...

Nela Pocisková patrí k najkrajším slovenským herečkám súčasnosti. Časté úsmevy a zamilované pohľady v seriáli Búrlivé víno jej pôvab len podčiarkovali.  No v poslednom období sa brunetke jej povestná iskra z oka akosi vytráca. 

Dôkazom je utorková časť, v ktorej to vyzeralo tak, akoby v nej nehrala Nela, ale iná herečka. Pocisková sa totiž na obrazovkách objavila s mastnými vlasmi zopnutými do chvosta, nenalíčenou tvárou, utrápeným výrazom a kruhmi pod očami. Nevábny výzor podčiarkli vyťahané tepláky a pokrčené tielko.

Seriálová Nina Dolinská v tomto období prechádza veľkým trápením, ktoré spôsobilo skrachovanie vzťahu s Martinom Roznerom (Juraj Loj). Maskérky preto tejto situácii prispôsobili aj herečkin výzor. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu