Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kráľovná Plesu v opere 2014 známa: Stačilo málo a všetko mohlo byť inak!

Kráľovnou Plesu v opere sa stala trochu tajomná Lucia Hablovičová. Zobraziť galériu (7)
Kráľovnou Plesu v opere sa stala trochu tajomná Lucia Hablovičová.

BRATISLAVA - Po rokoch úspech! Lucia Hablovičová (35) navštívila Ples v opere veľakrát a vždy stavila na róbu od návrhára Borisa Hanečku. Zakaždým bola síce neprehliadnuteľná, no tento rok získala vďaka jeho modelu titul Kráľovná Plesu v opere. Ten ste jej udelili vy - naši čitatelia. Zaujímavé je, že všetko mohlo byť úplne inak. Tmavovláske totiž hrozilo, že kvôli komplikáciám so šatami sa na podujatie vôbec nedostaví.

Uplynulý víkend priniesol XIV. ročník prestížneho Plesu v opere. Dámy sa opäť predviedli v nádherných róbach a my sme vám ponúkli možnosť už po 6. raz vybrať kráľovnú tohto podujatia. 

Spomedzi 26 vybraných adeptiek (zoznam nájdete TU) vás najviac zaujala exriaditeľka Miss Slovensko Lucia Hablovičová, ktorá zvádzala tesný boj s dermatologičkou Alenou Pallovou. Nakoniec sa misky váh naklonili na stranu tmavovlásky, ktorá získala 5413 hlasov z celkového počtu 20251.

Keď sme sa v tejto súvislosti s Luciou spojili, neskrývala radosť a dojatie. „To je krásne, ďakujem,” zneli jej prvé slová. „Vážim si každý hlas, je to pre mňa veľká česť. Neberiem to ako víťazstvo svoje, ale hlavne Borisa Hanečku a jeho celého tímu. Teším sa, že ich práca bola ocenená,” dodala kráska. Svoj podiel pritom na výslednom dojme mala aj samotná Hablovičová, ktorá si každý rok vymyslí niečo na ozvláštnenie. Tento rok bol jej nápadom závoj, ktorý jej zakrýval tvár.

Predzvesťou úspechu v našej ankete mohli byť aj reakcie ostatných hostí prítomných na podujatí v historickej budove SND. „Bolo vidieť, že šaty sa veľmi páčia. Muži veľakrát radi hodia očkom, ale keď sa žena obdivne pozrie na inú ženu, tak to naozaj poteší,” prezradila nám tmavovláska. 

Ako sme sa však dozvedeli, Lucia takmer v priestoroch opery chýbala. Pri prípravách ju totiž róba poriadne potrápila. „Boris sa mi na plese priznal, že si myslel, že skončíme v ten večer v papučiach pri telke, lebo šaty sa nejako nedali zapnúť,” priznala nám bývalá riaditeľka súťaže Miss. Problémy musela vyriešiť šikovná krajčírka. „Keď som sa rozdýchala, cítila som sa v nich už dobre. Je pravda, že keď má žena šaty s korzetom, nie sú extra pohodlné, ale stálo to za to,” uzavrela tému svojho víťazstva v populárnej ankete Hablovičová. 

Výsledky ankety o Kráľovnú Plesu v opere
Zobraziť galériu (7)
Výsledky ankety o Kráľovnú Plesu v opere

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu