Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hablovičová na pokraji síl: Vôbec nespáva a takto sa zmenila!

Lucia Hablovičová sa zmenila. Zobraziť galériu (6)
Lucia Hablovičová sa zmenila.

BRATISLAVA - Potrebuje oddych! Bývalá riaditeľka Miss Slovensko Lucia Hablovičová (36) sa po dlhšom čase objavila v spoločnosti a na prvý pohľad bolo badať, že je iná ako v minulosti. Mamička dvojročného Thea pôsobí dnes ešte štíhlejšie ako kedykoľvek predtým a zmenil sa aj jej výzor. Topkám priznala, že aktuálne je už na pokraji svojich síl.

Nevládze! Lucia Hablovičová sa od pôrodu syna Thea ukazuje na spoločenských podujatiach len sporadicky. Pred pár dňami však urobila výnimku. 


Lucia Hablovičová je už mamou: Chlapec dostal božské meno!


Známa brunetka nás ihneď zaujala svojím novým imidžom, a tak sme zisťovali, kedy sa z nej stala dáma s havraňou hrivou. „Išlo to tak postupne. Nie je to nejaká radikálna zmena, ani to nie je cielené. Postupne som z tej hnedej prešla na takúto tmavú. Ja by som si to ani nevšimla, takže máte dobrú pamäť,“ povedala nám s úsmevom mamička dvojročného syna.

Ako nám prezradila, za svoju maximálne štíhlu postavu vďačí práve malému neposedníkovi. „Mamy, ktoré sa snažia naplno venovať svojim deťom a ich deti nespia ako môj syn –naozaj som dva roky nespala – vedia, o čom hovorím. Som tak unavená, že cvičiť u mňa nehrozí, a už vôbec nie to, že by som urobila akýkoľvek pohyb navyše. To, ako vyzerám, je vďaka tréningu okolo môjho syna,“ uviedla Hablovičová. 

Lucia bez hanby priznala, že už niekedy naozaj nevládze. „Ja by som chcela stihnúť ešte jarnú dovolenku, ak sa podarí, lebo už som niekedy naozaj na pokraji svojich síl. Tak dúfam, že sa nám ešte niečo podarí. Buď skoré leto, alebo neskorá jar, ale určite to máme v pláne,“ dodala na záver tmavovláska. Tak snáď opäť načerpá potrebnú energiu...

VIDEO: Rozhovor s Luciou Hablovičovou

Lucia Hablovičová na Miss Slovensko 2015

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu